Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dünyanın En Güçlü Kompakt Oyun Bilgisayarı ASUS ROG G20 Taiwan Excellence Gold Ödülünün Sahibi Oldu

asus_globaltechmagazineOyun severlerin en yeni oyunları en yüksek performansla oynamasını sağlayan ASUS ROG G20 kompakt oyun bilgisayarı toplamda beşinci uluslararası ödülünü kazandı.

ASUS Republic of Gamers’ın (ROG) oyun severlere özel olarak tasarladığı ROG G20, Taiwan Excellence Gold ödülünü alarak 2014 yılında piyasaya sunulmasından bu yana beşinci uluslararası ödülünü kazanmış oldu. Tayvan Ekonomik İlişkiler Bakanlığı tarafından verilen Taiwan Excellence ödülleri, Ar-Ge, tasarım, kalite ve pazarlama kriterlerini en iyi şekilde karşılayan Tayvan markalarına veriliyor. Ödülü alan markalar, ürünlerinde bakanlık tarafından verilen “Taiwan Excellence Gold” damgasını kullanabiliyorlar.

Bu yılki ödüller için 488 kayıtlı markanın toplamda 1.155 ödülü yarıştı. Titizlikle sürdürülen bir değerlendirme sürecinin ardından ASUS ROG G20, Taiwan Excellence Gold ödülünün sahibi oldu. Dünyanın en güçlü kompakt oyun bilgisayarı olan ROG G20, Intel Core i7 işlemcisi ve NVIDIA GTX 780 ekran kartı ile uzun süren oyun maratonlarında olağanüstü performans sağlıyor. ROG G20’nin verimli ısı sıcaklık yönetimi için doğal konveksiyon ve gizlenmiş hava akım tüneli kullanan yenilikçi soğutma sistemi, cihaz güvenilirliğini artırıyor.

ROG G20’nin görünür bir havalandırma sistemi bulunmuyor. Ancak bununla birlikte özenle gizlenmiş bir hava akım tünelini içerisinde barındıran termal tasarımın doğal ısı yayılımından yararlanıyor. Tasarım bu yönüyle verimli ısı yönetimi ve atıl durumda yalnızca 25 dB ses seviyesiyle neredeyse sessiz çalışma sağlıyor. G20’nin sofistike bir tasarıma sahip kılıfı agresif hatları Maya tarzı mat siyah uçlar ve üç farklı alanda sekiz milyon rengi sergileyebilen kişiselleştirilebilir aydınlatma efektleri ile dikkat çekiyor.

ROG G20, hem enerji verimi hem de güç sunuyor. Eko Enerji Modunda yalnızca 20W güce gereksinim duyan ROG G20 sektör standartlarından yüzde 50 oranında daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. ROG G20’nin bir diğer özelliği de oyuncu dostu bir kullanıcı ara yüzü üzerinden sistem performansının takip edilmesini sağlayan ASUS’a özel Aegis uygulaması.

Teknoloji Makaleleri