Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Hayallerinizin Oyuncağını Yaratmaya Hazır Mısınız?

autodesk_globaltechmagazine1Üç boyutlu tasarım yazılımı şirketi Autodesk ile ‘Barbie’ ve ‘Hot Wheels’ oyuncakları ile tanınan Mattel, işbirliği anlaşmalarını duyurdu. İşbirliği kapsamında Mattel oyuncakları, Autodesk’in ileri teknoloji 3B tasarım ve 3B baskı teknolojileri ile desteklenecek.

Yeni, sürükleyici deneyimler

Bu ortak girişim, sevilen oyuncak ve dijital serüvenleri birleştirerek oyuncak hayranlarına, yeni ve sürükleyici bir deneyim sunacak. Gelecek uygulamalar ile tüketiciler, hayal ettikleri oyuncakları tasarlayarak, 3B baskı teknolojileri ile gerçeğe dönüştürme imkânına sahip olacak.

İnteraktif öğrenme fırsatı

Autodesk ve Mattel, çocuklara oyun oynarken kendilerini geliştirebilecekleri interaktif bir öğrenme ortamını destekleyecek uygulamalı tasarım deneyimleri sunacak. Çocukların edineceği dijital deneyimler; yaratıcılık, hayal gücü ve kişiselleştirmeyi destekleyen ‘maker’ trendine doğrudan etki edecek.

Planlanan uygulama serisinin ilk ürününün, 2015 yılının ikinci yarısında, Mattel’in 3B baskı girişimleri için geliştireceği online bir portal üzerinden kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Teknoloji Makaleleri