Perşembe, Mayıs 2, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Türk Telekom’dan İş Yerlerine Casper Tablet

TT CASPER TABLET_Türk Telekom’un iş telefonu tarifeleri kazandırmaya devam ediyor. Türk Telekom müşterisi olan iş yerleri ayda sadece 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla Casper Via 27, Casper Via T10 ve Casper N210 tablet sahibi olabiliyor.

İş yerlerinin en büyük teknoloji ve çözüm ortağı Türk Telekom, kesintisiz iletişim için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom iş yeri müşterileri 24 ay taksit seçeneği ve uygun ödemelerle Casper Via 27, Casper Via T10 ve Casper N210 tablet sahibi olabiliyor. Uygun koşullarda tablet sahibi olan iş yeri müşterileri dijital teknolojinin sunduğu imkânlardan rahatça faydalanırken, her zaman, her yerden, kolayca çalışma imkanı buluyor.

Türk Telekom’un ‘İş Avantaj Her Yöne’, ‘İş Avantaj BİZ’, ‘Profesyonellere Özel ve Esnafa Özel’ tariflerini kullanan iş yeri müşterileri kampanyadan yararlanabiliyor. Bu tarifeleri kullanan Türk Telekom müşterileri, 24 ay abonelik sözü vererek paketlerine ek olarak ayda 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla Casper Via 27, 22 TL’den başlayan fiyatlarla Casper Via T10 ve 29 TL’den başlayan fiyatlarla Casper N210’un sahibi oluyor.

İş yerlerinin tablet kampanyasından faydalanabilmeleri için Türk Telekom Kurumsal Satış Noktaları’na başvuru yapmaları yeterli olacak.

Teknoloji Makaleleri