Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Merakla Beklenen Samsung Galaxy Note 5 ve S6 edge+ 28 Ağustos’ta Türk Telekom Grubu Mağazalarında

turktelekomgrup_globaltechmagazineTürk Telekom Grubu, Samsung’un tanıtımını; Amerika’da düzenlenen “Unpacked Event” ile gerçekleştirdiği Galaxy Note 5 ve S6 edge+’ı, 28 Ağustos’ta müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yeni Galaxy’ler benzeri olmayan ve müşterilere esnek ödeme koşulları sunan Taksit Planlama Sistemi ile satışa sunulacak.

Samsung’un, ABD’de düzenlediği lansmanla tüm dünyaya aynı anda tanıttığı yeni amiral gemileri Galaxy Note 5 ve Samsung Galaxy S6 edge+ 28 Ağustos’ta Türk Telekom mağazalarında satışa sunulacak. Samsung’un teknolojik birikiminin ve tasarım anlayışının en son örneklerini olan yeni modeller, müşterilerin, kendi taksitlerini kendilerinin belirleyebileceği esnek ödeme avantajı ile Türk Telekom Grubu mağazalarında meraklıları ile buluşacak.

Samsung Galaxy Note 5 ve S6 edge+’ı dünya lansmanından çok kısa bir süre sonra Türkiye’de müşterileriyle buluşturacak olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül:

“Yüksek teknolojiye sahip ve 4,5G teknolojisini destekleyen Samsung Galaxy Note 5 ve S6 edge+’ı Türkiye’de müşterilerimize taksitlerini diledikleri gibi kendilerinin belirleyebilecekleri ‘Taksit Planlama Sistemimizle’ pazara sunmaya hazırlanıyoruz. Bu sayede, müşterilerimizin en yeni teknolojilere daha kolay ulaşmalarını sağlayarak, dijital dünyanın getirdiği eğlence ve verimliliği en iyi şekilde yaşamalarını hedefliyoruz” dedi.

Yeni nesil S Pen ile kusursuz tercih Galaxy Note 5

Keskin renk doygunluğu, 5,7” Quad HD Super AMOLED ekranın yüksek kontrastı ile sanki gerçek hayata bakıyormuşsunuz gibi canlı renkler sunan Galaxy Note 5, kavisli arka yapısı, ince çerçevesi ve ergonomik yapısıyla tek elle rahatlıkla tutulabiliyor.

Galaxy Note serisinin en gelişmiş üyesi olan Galaxy Note 5, yeniden tanımlanan 5. nesil S Pen’in yetenekleri sayesinde çoklu görevlerin kolaylıkla yerine getirilmesini sağlıyor ayrıca S Pen’in yeni özel tıklama mekanizması ile tek bir tıkla kalem yerinden çıkarılarak not almaya hazır hale geliyor.

Benzersiz tasarımda en iyi multimedia deneyimi için Galaxy S6 edge+

5.7 inç Quad HD Super AMOLED ekranıyla Galaxy S6 edge+, kendine has ve çarpıcı kavisli kenar deneyimini daha da ileriye taşıyarak çok daha zengin bir multimedya deneyimi yaşatıyor. Yeni “kavisli yan ekran uygulaması” özelliği ile en sevilen uygulamalara kolay erişim sunarken “kişisel kavisli yan ekran” ile tercih edilen kişilerle kolay iletişim imkanı veriyor. “Kavisli yan ekran uygulaması”, kullanıcıların favori uygulamalarına sadece kavisli ekranı kaydırmasıyla erişmesini sağlıyor. “Kişisel kavisli yan ekran” ise yine kavisli ekrandan sıkça konuşulan kişilere ulaşılmasını, mesaj atılmasını ya da doğrudan arama yapılmasını sağlıyor.

Teknoloji Makaleleri