Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

WD’den Geliştirilmiş myWD Kanal Partner Programı

wd_globaltechmagazineBir Western Digital (NASDAQ: WDC) şirketi ve depolamada dünya lideri olan WD®, bugün, MSP’ler (Manage Service Providers – Yönetilen Servis Sağlayıcıları), VAR’ler (Value Added Resellers – Değer Katan Satıcılar) ve sistem entegratörleri, için ödüllü sadakat kanal programı olan myWD™ Partner Programını geliştirdi. Programda, ürün çözüm merkezleri, endüstri odaklı pazarlama materyalleri ve talebe bağlı ürün eğitimleri gibi yeni özellikler bulunuyor.

Bir yıldan fazla süredir yapılmakta olan anketlerin ve saygın myWD partnerlerinin süre gelen geri bildirimleri sonucu, yeni ve geliştirilmiş site, myWD partnerlerine kesintisiz kullanıcı deneyimi sağlayarak, uygun ve erişimi kolay bilgiyi parmaklarının ucuna getiren yeni özellikler sunuyor.

Yeni özellikler şunları içermektedir:

  • Video-kayıt, NAS ve Data Merkezleri gibi büyüyen pazarlarda oluşturulan çözüm satış merkezleri;
  • Teşhir, test ya da iç kullanım amaçlı değerlendirilmek üzere belirli ürünlerde %40’a varan indirim;
  • Sektör odaklı pazarlama materyalleri;
  • WD University aracılığı ile talebe bağlı on-line ürün eğitimleri
  • Üyelerin, yetkili distribütörlerden aldıkları WD ürünlerine bağlı olarak kazandıkları ödülleri içeren puan sistemi.

WD’nin Dünya Geneli Pazarlama Başkan Yardımcısı Jamie Vo, “myWD, 2012’deki lansmanından bu yana dünya çapında 190 ülkede 25,000 partnere ve 17 dile ulaştı.” “myWD’nin re-lansmanıyla birlikte WD; NAS, video-kayıt ve data merkezlerinin büyüyen depolama uygulamalarında işlerini kurabilmeleri için kıymetli partnerlerimize fırsatlar sunarak, kanala yatırım yapmak konusundaki taahhüdünü kanıtlıyor.” dedi.

myWD Partner Programı kanal partnerlerine işlerini sürdürebilmeleri için gerekli olan kaynak ve faydaları sağlıyor. PSSC Labs, çözümleri için uzun yıllar WD® sürücülerini kullandı ve iki yıl önce myWD Partner Programı’na katıldı. PSSC Labs’ın ortaklarından, Başkan Yardımcısı Alex Lesser, myWD Partner Programı ile ilgili olarak, “Tıpkı bizim, müşterilerimizin arkasında durduğumuz gibi, WD’de bizim arkamızda duruyor. Sadece çok iyi, yüksek kalite ve yüksek performans sürücüler sunmakla kalmayıp, aynı zamanda bir sorun olması durumunda, tıpkı bizim yaptığımız gibi konuya dahil olup, ilgileniyorlar.” dedi.

Dünya genelindeki bayiler ve partnerler http://www.mywd.com adresine girerek myWD partner programına katılabilirler.

Teknoloji Makaleleri