Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Huawei’den Arena’ya Yılın Katma Değerli Distribütörü Ödülü

huawei_globaltechmagazineTürkiye’nin En Yaygın Teknoloji Dağıtım Şirketi Arena, Huawei Tarafından Düzenlenen, Huawei 2015 İş Ortakları Cloud Congress Toplantısında “Yılın Katma Değerli Distribütörü” Ödülünün Sahibi Oldu.

140’tan fazla ülkede dünya nüfusunun üçte birinden fazlasını iletişim teknolojileriyle buluşturan Huawei, 13 Mayıs 2015 tarihinde Grand Tarabya otelde yaklaşık 500 iş ortağının katılımıyla “2015 İş Ortakları Cloud Congress Toplantısı”na ev sahipliği yaptı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, tüm gün süren etkinlik sonunda gerçekleşen gala yemeğinde iş ortaklarına teşekkürlerini sunan Huawei Türkiye Kurumsal Çözümler İstanbul Bölge Direktörü Eren Serçe, Arena’ya “Yılın Katma Değerli Distribütörü” ödülünü takdim etti.

Ödülle ilgili olarak mutluluğunu dile getiren Arena Bilgisayar Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıf Büyüksoy, şu sözleri aktardı:

“Arena Value olarak, uçtan uca kurumsal çözümler sunma anlayışımız, güçlü kanal yapımız ve yaygınlık gücümüz ile Huawei ürünlerini daha çok iş ortağımıza ve iş ortaklarımız ile de tüketiciye ulaştırmak hedefiyle çalışıyoruz. Huawei ile 2014 yılının son çeyreğinde el sıkıştık. Bu kadar kısa sürede, Dünya’da ve Türkiye’de sunduğu çözümler ile önemli bir fark yaratan Huawei tarafından ödül almış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu ödül, katma değerli çözümler sunduğumuz yeni yapılanma ve vizyonumuzun önemini kanıtlıyor. Bize bu ödülü layık gören Huawei’ye ve emeği geçen tüm Arena ekibine teşekkürlerimi sunarım.”

Teknoloji Makaleleri