Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Telekom Sektörünün Lider Yazılım Sağlayıcısı Etiya TM Forum’da 2 Dalda Ödüle Aday

etiya_globaltechmagazineTürkiye’nin en büyük kurumsal yazılım sağlayıcılarından Etiya, yurtdışındaki başarılarına bir yenisini daha eklemek üzere. Şirketin amiral ürünü olarak adlandırılan “Telaura Suite” ile gerçekleştirilen projeler, TM Forum kapsamında 2 ayrı dalda “Mükemmellik Ödülleri” için yarışıyor. Telekom alanında dünyanın en prestijli platformu olarak TM Forum’un ödülleri, uluslararası standartlara uygunluk ve müşteriye yaratılan katma değer esas alınarak veriliyor.

Kazananlar 1 Haziran’da Fransa, Nice’te gerçekleştirilecek TM Forum Live 2015 kapsamında düzenlenecek VIP bir organizasyonla açıklanacak.

Etiya’nın yeni müşterisi Kanadalı Telekom devi Rogers Telekom için gerçekleştirdiği proje, “Business Agility” alanında finalist olarak yarışa devam ediyor.

Etiya, sadece uluslararası firmalar için geliştirdiği ürünlerle değil, Türk firmalarına hazırladığı projelerle de ödüle aday gösterildi. Türkiye’nin lider Telekom firmalarından Avea için geliştirdiği “UNiCORN” projesi de Avea’nın katılımı ile TM Forum’un “Customer Centricity” (Müşteri Odaklılık) alanında finalist derecesi ile yarışa devam ediyor.

SON 4 YILDIR FİNALDE…

TM Forum’ da elde edilen bu başarıyla ilgili olarak açıklama yapan Etiya Kurucu Ortaklarından Aslan Doğan; “Telekom sektöründe global bir iş ortağı olma vizyonu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Telekom’un en prestijli platformlarından TM Forum’da aynı anda 2 ödüle aday olmak bu nedenle bizim için büyük önem taşıyor” diyor. Etiya’nın son 4 yıldır aynı platformda mükemmellik ödüllerine aday gösterildiğini hatırlatan Doğan “Bu yıl hedefimiz; geçen yıl final aşamasında kaybettiğimiz bu ödülü Türkiye’ye getirmek” dedi.

Teknoloji Makaleleri