Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Casper’dan Yaz Sevincini İkiye Katlayacak Kampanya

CasperViaTCasper, yaz tatiline sayılı günler kala, yılın en avantajlı kampanyasına imza atıyor. Haziran ayı boyunca Casper satış noktalarından masaüstü ve dizüstü bilgisayar alan bilgisayar tutkunları, beyazın sadeliği ve metalin serin dokunuşuyla tasarlanan Casper VIA T27 tablete yarı fiyatına sahip olabilecek.

Türkiye’nin lider bilgisayar üreticisi Casper, yaz sevincini ikiye katlayacak kampanyasını duyurdu. 30 Haziran 2015 tarihine kadar Casper satış noktalarından hayallerindeki performans, ultra taşınabilir veya ideal fiyat serisi Nirvana dizüstü ya da masaüstü bilgisayar alan kullanıcılar, 7 inç büyüklüğü ile ideal bir kullanım olanağı sunan Casper VIA T27 tablete yarı fiyatına sahip olabilecek.

Satışa sunduğu ürünler kadar, hayata geçirdiği kampanyalarla da bilgisayar almak isteyenleri avantajlı fiyatlarla buluşturan Casper’ın yaz kampanyasında kalite ve üstün performansa sahip dizüstü veya masaüstü bilgisayarlar, yarı fiyatına sahip olunacak VIA T27 ile taçlanacak. Yaz boyunca müzik, eğlence, bilgi, oyun ve mobilitenin tadı çıkacak.

BEYAZIN SADELİĞİ, METALİN SERİN DOKUNUŞUYLA BULUŞTU

Yaz süresince mobiliteyi dört duvar arasından sokaklara taşıyacak olan Casper VIA T27, 7 inç büyüklüğündeki LCD ekranıyla ideal bir kullanım olanağı sunuyor. Intel Atom Z3735G işlemcisi, 1GB DDR3 belleği ile yolculuklarda, tatilde, şezlongda güneşlenirken tüm beklentileri karşılayacak olan ürün, Android Kitkat 4.4.4 işletim sistemini üzerinde barındırıyor. 2 megapiksel arka, 0.3 megapiksel ön kamerası bulunan 9.7 mm inceliğindeki VIA T27, dahili 16 GB hafızası ve 5 parmak çoklu dokunmatik ekranı ile kullanıcısına modern bir tablet kullanmanın keyfini yaşatıyor. Haziran ayı boyunca Casper satış noktalarında gerçekleştirilecek kampanya kapsamında mobilite tutkunları Casper VIA T27’ye 299 TL yerine 149 TL’ye sahip olacak.

Teknoloji Makaleleri