Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

KoçSistem ve SAP Yenilikçi Çözümler İçin Yeni Bir İşbirliğine İmza Attı

sap_globaltechmagazineTürkiye’de işletmeleri geleceğe taşıyan yenilikçi teknolojiler geliştiren kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP, bilgi teknolojileri sektörünün lider oyuncularından KoçSistem ile yeni bir işbirliğine imza attı. KoçSistem, müşterilerine yenilikçi avantajlar sunmak üzere SAP’nin “Solution Manager as a Managed Service (SMaaMS)” sertifikasyonunu Türkiye’de tamamlayan ilk şirket oldu.

Daha hızlı, verimli ve hesaplı

SAP sistemleri, kullanım alanları arttıkça iş süreçlerinde daha kritik ve stratejik hale geliyor. SAP Solution Manager, SAP sistemlerinin gereklilikleri ve yönetim ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmış bir izleme ve yönetim ortamı sunarak kullanıcılarının maksimum faydayı sağlamasına olanak sağlıyor. KoçSistem, SAP SMaaMS sertifikasyonu ile artık bu hizmetten müşterilerinin kolayca faydalanmasına imkan veriyor. KoçSistem, SAP Solution Manager ile yenilikçi avantajları müşterilerine sunuyor:

Daha Verimli – KoçSistem, SAP sistemlerini geleneksel yöntemler ile yöneten kurumlara, yenilikçi SAP hizmetinden faydalanma olanağı sunuyor. KoçSistem bu sayede, müşterilerinin SAP Solution Manager’ın getirdiği verimlilik artışı ve avantajlardan faydalanmasını sağlıyor.

Daha Hızlı ve Esnek – SMaaMS hızlı devreye alma ve pek çok esnek özellikliği ile sistemlerin izleme ve yönetim operasyonlarında iyileşme sağlıyor.

Daha Hesaplı – Donanım ve yazılım için ilk yatırım maliyetlerini ortadan kaldıran sistem bakım masraflarında da azalma imkanı sunuyor.

SAP Solution Manager’ın yeni geliştirmeleri kolayca adapte edebilmek, uygulama yaşam döngüsünü yönetebilmek ve SAP çözümlerini çalıştırmak için uçtan uca entegre bir çözüm olduğunu belirten SAP Türkiye Profesyonel Hizmetler Direktörü İsmail Hakkı Bosnalı KoçSistem işbirliği ile ilgili: “SAP Yönetim Hizmeti veren kurumların, verimli sistemler için mutlaka Solution Manager kullanması gerekecektir. Bir kez daha güçlü iş ortağımız KoçSistem ile birlikte bir ilki gerçekleştirerek, bu hizmeti Türkiye’deki kurumlara sunuyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı” diye konuştu.

KoçSistem Yönetilen Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Gökalp Bahçeli ise “Kurumlar için kritiklik düzeyi oldukça yüksek olan SAP sistemlerinin verimli yönetimi için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin ve dünyada 3. iş ortağı olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. SAP sistemlerinin ihtiyaçları için özel olarak tasarlanan SAP Solution Manager ile sunacağımız SAP İzleme ve Yönetim Hizmetlerimiz sayesinde, müşterilerimiz daha verimli ve daha hızlı sistemler ile çalışma avantajına kavuşacaklar” dedi.

Teknoloji Makaleleri