Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Telecom Italia Sparkle’ın Bulut Çözümleri Arena ile Tüm Türkiye’de

arena_globaltechmagazineTürkiye’nin En Yaygın Teknoloji Dağıtıcısı Arena, Yeni Yönetim Modeli “Arena Value” Ve Uzman Kadrosuyla, Avrupa’nın Önde GelenBulut Hizmeti Sağlayıcısı ve İtalya’nın Pazar Lideri Telecom Italia Grubu’nun Uluslararası Kolu Telecom Italia Sparkle ile İşbirliği Yaptı.

Teknoloji ürünleri ve ilgili tedarik zinciri yönetim hizmetleri alanında lider bir tedarikçi olan Arena, Telecom Italia Grubu’nun uluslararası hizmet kolu olan Telecom Italia Sparkle’ın yüksek esneklik ve yüksek ölçeklendirilebilir yapıya sahip bulut çözümlerinin tüm Türkiye’ye dağıtımından sorumlu olacağını duyurdu. Arena, %80’i mühendislerden oluşan uzman kadrosuyla, KOBİ müşterileri için ICT tedarikçisi olacak.

Telecom Italia Sparkle Bulut Platformu sayesinde Arena bayileri KOBİ’lere satışı ve kurulumu kolay bir IaaS bulut çözümü sunabilecek.

Konuyla ilgili olarak Arena Genel Müdür Yardımcısı Atıf Büyüksoy şu sözleri dile getirdi:

“Arena Value olarak, Telecom Italia Grubu’nun küresel operatörü ve Avrupa’nın lider bulut altyapısı ve hizmeti sağlayıcısı Telecom Italia Sparkle ile yapmış olduğumuz işbirliği dolayısıyla mutluyuz. Müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın ihtiyaçlarından yola çıkarak kurduğumuz deneyimli mühendislerden oluşan kadromuz ile bundan böyle Türkiye’nin her tarafında IaaS ve SaaS çözümleri sunabileceğiz. Arena olarak zengin bulut hizmetleri portföyümüzle tüm iş ortaklarımıza satış öncesi ve satış sonrası desteği vereceğiz. Bu birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

İşbirliği ile ilgili olarak Telecom Italia Sparkle Doğu Avrupa & MED Bölge Satış Direktörü Paolo Ficini ise şöyle konuştu:

“Telecom Italia Sparkle’ın yüksek ölçeklendirilebilir ve maliyet-etkin bulut çözümünü, Türkiye pazarındaki bilgisi, tecrübeli personeli ve yaygın dağıtım ağına sahip Arena ile tüm Türkiye’ye sunmamızı sağlayan bu işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Arena KOBİ’lerin işlerini verimli olarak büyütmelerine destek olacak.”

Telecom Italia Sparkle’ın YourCloudStore bulut çözümleri Arena bayilerinden temin edilebilir.

Teknoloji Makaleleri