Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Çok Akıllı Quadro Yüzük

quadroSR-98-black_Değerli madenlerden üretilmiş olan şık tasarımlı Quadro Akıllı Yüzükler mobil kullanıcıların yine hayatını kolaylaştıracak. NFC kablosuz iletişim teknolojisi ile çalışan akıllı yüzüklerin şarj ihtiyacı bulunmadığı gibi sudan da etkilenmiyor.

Giyilebilir ve Akıllı Teknolojilerin öncü yerli markası Quadro çok çeşit ve seçenekli akıllı saat ve gözlük ürünlerinden sonra Quadro Akıllı Yüzük ürünlerini de tüketicilerle buluşturuyor. Değerli madenlerden üretilmiş olan Quadro Akıllı Yüzükler mobil kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. NFC kablosuz iletişim teknolojisi ile çalışan akıllı yüzüklerin dışarıdan şarj edilmesi gibi herhangi bir güç gereksinimi bulunmuyor. Ayrıca Quadro yüzükler IP68 su geçirmezlik standartlarına da sahip.

NFC kablosuz iletişim teknolojisi kullanan Quadro SR-98 Akıllı Yüzük ile yapılabilecekler sınırlarını zorluyor.  Kartvizit Paylaşım ile iletişim bilgilerinizi sadece bir dokunuşla taşıyarak aktarabilir, tek dokunuşla cihazınızdan diğer mobil cihazlara resim ve karakterler içeren özel mesaj gönderebilir, Akıllı Kilit ve Program Kilit özellikleri sayesinde güvenli erişimi sağlarken, görünmesini istemediğiniz programları da gizleyebilirsiniz. Ayrıca farklı ortamlar için birden fazla uygulamayı tek dokunuşla otomatik çalıştırabilir, mobil cihazınızın internet tarayıcısındaki herhangi bir linki yine tek dokunuşla başka cihazlara taşıyabilirsiniz.

Ürünü farklı alanlarda yaygın kullanım için daha da fazla geliştirmeye kararlı olan Quadro üreticisi Tesla Teknoloji yakın gelecekte güvenli kapı açma/kapama uygulamalarında ve kredi kartı alternatifi olarak ödeme sistemlerinde de Quadro Akıllı Yüzük ürünlerinin yerlerini alması için mühendislik çalışmalarını başlattı.

Şu an pazarda yaklaşık 160 adet birbirinden farklı giyilebilir cihaz bulunmakta olup, araştırma şirketi IDTechEX’in tahminlerine göre bu teknolojilerin pazar payı önümüzdeki 10 yıl içeresinde 70 milyar dolarlık bir kapasiteye sahip olacak. Her geçen gün hayatlarımızda daha da fazla yer edinen “Giyilebilir Teknoloji” ürünlerinin pazarı ile alakalı olarak Teknoloji Araştırma ve Danışmanlık firması olan IDC’nin yapmış olduğu araştırma sonuçlarına göre, 2015 yılının ilk çeyreğinde 11,4 milyar giyilebilir teknoloji ürünü satıldı.

Teknoloji Makaleleri