Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Cihaz Kampanyalarında Taksit Planlama Dönemi Başladı

avea_globaltechmagazine1Avea, Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerinin hayallerindeki cihazlara kendilerine özel taksit seçenekleriyle sahip olabilmelerini sağlayan ‘Avea Taksit Planlama Sistemi’ uygulamasını başlattı. Kampanyaya Avea satış kanallarında satılan tüm cihazlar dahil…

Türkiye’nin en inovatif mobil operatörü Avea, akıllı telefon, tablet ve aksesuarlar dahil olmak üzere satış noktalarında satılan tüm cihazların kişiye özel koşullarda taksitlendirilmesini sağlayan ‘Avea Taksit Planlama Sistemi’ni hayata geçirdi. Türkiye’de bir ilk olan uygulamadan tüm Avealılar ve ilk kez Avealı olacak müşteriler faydalanabilecek. Kampanya 31 Ağustos 2015 tarihine kadar Avea satış noktalarında, kampanyalı tüm cihazlar için geçerli olacak.

Avea Taksit Planlama Sistemi’nden faydalanmak isteyen müşterilerin cihaz kampanyasına katılım anında ön ödeme yapmaları yeterli. Ön ödeme miktarının tamamen müşterinin isteği doğrultusunda belirlendiği kampanyada, ön ödeme yapıldıktan sonra kalan cihaz ücreti taksitlendirilebiliyor.

Avea olarak en yeni teknolojileri en ideal koşullarda müşteriye sunmanın öncelikleri olduğuna dikkat çeken Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, “Pazarda benzeri olmayan Avea Taksit Planlama Sistemi sayesinde müşterilerimize diledikleri cihaza diledikleri koşullarda sahip olma esnekliği sunarak sektörde bir ilki daha gerçekleştirdik. Avealıların ve ilk kez Avealı olacak müşterilerin yararlanabildiği bu kampanyayla, müşterilerimizin en yeni teknolojilere daha kolay ulaşmalarını sağlayarak dijital dünyanın getirdiği eğlence ve verimliliği en iyi şekilde yaşamalarını hedefliyoruz” dedi.

Teknoloji Makaleleri