Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Toplantı Yapma Şeklinizi Tamamen Değiştirecek Yeni Panasonic Projektör

Panasonic_vx425n_angled2Panasonic, birlikte çalışma şartlarının yanı sıra toplantıları ve dersleri kolaylaştıracak, Intel® Pro WiDi aracılığıyla kablosuz yansıtmayı destekleyen ilk taşınabilir projektör serisini piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

VW350 serisinin ağ bağlantılı modelleri video, web siteleri ve dokümanlar dahil hemen hemen her tür ortamın kablosuz yansıtmasını destekleyecek.

Intel® Pro Widi, çoklu ekran özelliği ve aynı anda 10 bilgisayara kadar bağlantı sağlamasıyla iş yerinde birlikte çalışma şartlarını daha etkili hale getiriyor. Moderatör modu sayesinde kullanıcıya tam kontrol veriliyor istenmeyen hassas içeriğin paylaşımı önleniyor.

Projektör Ürünleri Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa şunları söylüyor: “Toplantıya hazırlanmak zaman gerektirir bu da verimliliği azaltır. Kabloları bağlamak gerekir, bazen doğru prizler olmaz, kimi zaman da görüntü boyutu ve çözünürlük sorunları yaşanır. Intel® Pro Widi kablosuz bağlantıyı kullanmak, içeriğin yalnızca bir düğmeye basmak suretiyle birkaç saniye içinde ekranda görülmesini ve toplantıların daha çabuk başlamasını sağlıyor.”

Tüm modellerde bir HDMI girişi, bir monitör çıkışı ve iki adet D-sub girişi ile birlikte bir de entegre 10W hoparlör bulunuyor. Ağ seçenekleri, bir USB taşınabilir bellek ile kolay medya görüntüsü için bir bellek görüntüleyicinin eklenmesine imkân tanıyor.

VW350, 4000 lümen parlaklık sınıfında dünyanın en küçük ve en hafif projeksiyon makinesi olma özelliğini taşıyor. Mevcut modellere göre sahip olunan üstün parlaklık ve kontrastın yanı sıra, ampul yenilemesi, 5.000 saate kadar (Eco Modunda 7.000 saat) genişletildi bu da daha düşük bir toplam satın alma maliyeti anlamına geliyor.

Dört modellik seride, PT-VW355N (WXGA, 4.000 lm) ve PT-VX425N (XGA, 4.500 lm) ile ayrıca iki ağ dışı seçeneği, benzer temel özelliklere sahip, PT-VW350 (WXGA, 4.000 lm) ve PT-VX420 (XGA, 4.500 lm) modelleri de yer alıyor.

Teknoloji Makaleleri