Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Samsung Akıllı Baskı Uygulamaları ile Zaman ve Maliyetten Tasarruf Edin

samsung globaltechmagazineSamsung’un yeni Android baskı uygulamaları, gelişmiş bir kullanıcı deneyimi için mobil teknoloji ile baskı çözümlerini bir araya getiriyor.

Samsung Electronics, üretkenliği artırmak ve işletme maliyetlerinden tasarruf sağlamak amacıyla son kullanıcı ve profesyoneller için tasarlanan yeni baskı uygulamaları Dynamic Workflow ve RemoteCall’un duyurusunu yaptı.

Samsung’un, Smart MultiXpress çok fonksiyonlu yazıcılarının Android bazlı kullanıcı arayüzü Smart UX Center için geliştirilen Dynamic Workflow ve RemoteCall; birden çok belgenin tek adımda göreve alınmasına ve uzaktan servis için yazıcılara bağlanmaya olanak tanıyarak; kullanıcıların zamandan tasarruf etmesini sağlıyor.

Samsung Electronics Baskı Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı David SW Song, modern mobil teknolojilerinin iş ortamlarına sunabileceklerinin çok fazla olduğuna ve Samsung’un da bu kavram kapsamında yeni bir baskı ekosistemi oluşturduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Smart UX Center ve onun için geliştirdiğimiz tüm uygulamalar, yazıcıyı Android ile uyumlu kılarak kullanıcılara çok daha yüksek bir bağlanma yeteneği sunuyor. Giderek mobilleşen dünyada kullanıcıların getirdikleri kendi cihazlarının (BYOD), iş hayatına uyması için Smart UX Center deneyimini kullanıcıların mobil cihazlarına taşıyoruz. Böylece yazdırma işi için artık ofiste bulunmaya gerek kalmıyor; kullanıcılar bunu bulundukları her yerden yapabiliyorlar.”

Samsung Akıllı Baskı Uygulamaları ile zaman ve maliyetten tasarruf edin…

Dynamic Workflow uygulaması, kullanıcıların birden çok uygulama ile kendi iş akışlarını oluşturma ve özelleştirmelerine olanak tanıyor. Uygulamayla kullanıcılar; tarama, optik karakter tanıma, tek bir iş akışı içinde belge dağıtımı gibi birden çok görevi, daha sonraki kullanımlar için ‘tek dokunuşlu’ kısayol olarak kaydederek entegre edebiliyorlar.

RemoteCall ise, tanı ve sorun giderme için kullanıcının yazıcısını uzaktan servis sistemine bağlayan ücretli bir uygulama. Uzaktan bağlantı ile, kullanıcının Smart UX Center ekranı kontrol edilebiliyor ve sorun giderme süreci boyunca kullanıcıya yol gösterilebiliyor. Uygulama ile, sorunun giderilmesi için kullanıcının PC’sine de uzaktan bağlantı sağlanabiliyor. Uzaktan servis ile servis ziyaretleri en aza indirilerek hem son kullanıcıların hem de Samsung iş ortaklarının zaman ve maliyetten tasarruf etmesi de sağlanıyor.

Dynamic Workflow ve RemoteCall’un önemli özellikleri:

Dynamic Workflow

Uygulama Kombinasyonu: Birden çok uygulama işlevinin tek bir iş akışına entegrasyonu
Üretkenlik Artışı: Zaman kazandıran kısayollar ile ofis üretkenliğinde artış

RemoteCall

Ekran Kontrolü: Uzaktan erişim yoluyla gerçek zamanlı kontrol ve tanı
Ekran Üstü Çizim: Daha net iletişim için müşterilerin ekranında önemli alanları işaretleme
Yazılı Sohbet: Mobil sohbet yoluyla destek temsilcileri ile iletişim
Kolay Bağlantı: Bağlantı için sadece destek temsilcisi tarafından sağlanan 6 basamaklı kodu girme

Teknoloji Makaleleri