Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Comodo Yılın Üstün Başarılı Teknoloji Geliştirme Şirketi Seçildi

comodo globaltechmagazineCOMODO, New Jersey Teknoloji Konseyi (NJ Tech Council) tarafından 2015 yılı “Üstün Başarılı Teknoloji Geliştirme Şirketi” ödülüne layık görüldü.

Siber güvenlik çözümleri geliştirme ve inovasyonu konusunda global bir şirket olan COMODO sektöre öncülük etmeye devam ediyor. İnovasyona yaptığı önemli katkılar uluslararası arenada takdir toplamaya devam eden COMODO, son olarak NJ Teknoloji Konseyi tarafından ödüllendirildi.

ABD’deki genel merkezi Clifton, New Jersey’de bulunan Comodo’nun ayrıca Çin, Hindistan, Filipinler, Romanya, Türkiye, Ukrayna ve İngiltere’de de ofisleri bulunuyor.

Büyük küçük birçok şirket, ellerindeki bilgileri doğrulamak, onaylatmak ve güvenlik altına almak, kötü amaçlı yazılımların (malware) bitmeyen tehditlerine karşı savaşmak ve küresel ölçekte büyük hasarlara neden olan siber saldırılarla mücadele etmek için Comodo’nun patent bekleyen inovatif teknoloji çözümlerine güveniyor.

Aynı değerlendirmede Tüketici Ürünü kategorisinde Samsung Global Inovasyon Merkezi ve Master Teknoloji kategorisinde ise Panasonic Kuzey Amerika ödüle layık görüldü. NJ Teknoloji Konseyi ödülleri 19 Kasım 2015 günü Iselin, New Jersey’de sahiplerine takdim edilecek.

Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan NJ Teknoloji Konseyi iş desteği, ağ kurma fırsatları, eğitim ve savunu hizmetleri sunuyor ve teknoloji ve yaşam bilimlerine odaklanan şirketlerin ve yöneticilerinin takdir görmesi için çalışıyor; Konsey bölgenin en iyi teknoloji şirketlerini ve yöneticilerini teknolojik işbirliği, ortaklık ve inovasyon alanlarında iş dünyasında elde ettikleri başarılar için ödüllendiriyor.

Teknoloji Makaleleri