Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Kaspersky ’nin Kurumsal Çözümü Artık Amazon Ortamında

 

kaspersky globaltechmagazineKaspersky Lab, Kaspersky Endpoint Security for Business AWS sürümünün kullanıma açıldığını duyurdu. Kaspersky Lab’ın kurumsal güvenlik çözümünün bu özel sürümü, Amazon WorkSpaces müşterilerinin Amazon Web Services (AWS) üzerinde çalışan sanal masaüstü ortamları için kolayca ek bir koruma katmanı satın alabilmesine olanak veriyor. Kaspersky Endpoint Security for Business, kurumsal sınıfta yer alan bir güvenlik platformu.
Amazon WorkSpaces, müşterilerin tercih ettikleri herhangi bir cihazla belgelere, uygulamalara ve kaynaklara erişmek için bulut tabanlı masaüstü ortamlarını kolayca sağlamasına olanak veren bir masaüstü bilgi işlem hizmeti. AWS Yönetim Konsolu aracılığıyla müşteriler, herhangi bir sayıdaki kullanıcılar için güvenli, uygun maliyetli ve yüksek kaliteli bir bulut masaüstü deneyimi sağlıyor.

Kaspersky Endpoint Security for Business hizmetinin masaüstü uygulamaları için AWS piyasasında yer alması, Amazon Workspaces müşterilerine sanal masaüstü ortamları için tehditlere ve zayıf noktalara karşı ek bir koruma katmanı sunuyor. Tehditlere karşı savaşmak ve görev açısından kritik ihtiyaçları karşılamak için güvenli bir sanal masaüstü ortamına sahip olmak çok önemli.

Kaspersky Lab Baş Teknoloji Yöneticisi Nikita Shvetsov şu yorumlarda bulundu: “Bizim kurumsal güvenlik çözümümüz, zararlı yazılım engellemeden şifrelemeye ve sistem yönetimine kadar eksiksiz bir koruma teknolojileri sınıfı sunmak ve bunların yönetilmesini ve uygulanmasını kolaylaştırmak için tasarlandı. Bunu AWS piyasası içerisine dahil ederek, AWS müşterilerinin sanal masaüstü ortamları için tek bir düğmeyi tıklatarak ek bir güvenlik katmanı ekleyebilmesine olanak veriyoruz. Masaüstü uygulamaları için AWS Piyasası, karmaşık bir problemin nasıl basit bir şekilde çözülebileceğinin ve karmaşık kurumsal BT güvenlik zorluklarının çözülmesinde de benimsediğimiz bir yaklaşımın bir örneğini oluşturuyor.”

Amazon Web Services Inc., AWS Piyasası Başkan Yardımcısı Dave McCann ise şu yorumda bulundu: “Masaüstü uygulamaları için AWS Piyasası, müşterilerin AWS Piyasasından yüksek performanslı bir masaüstü yazılımı için gelişmiş seçim ve tedarik avantajlarından faydalanmasını sağlıyor. Kaspersky Endpoint Security for Business hizmetinin masaüstü uygulamaları için AWS piyasasında mevcut olmasıyla, müşteriler sanal masaüstü uygulamaları için ek bir koruma katmanı sunan, uygulaması ve yönetilmesi kolay bir güvenlik platformuna erişim sahibi oluyor.”

Teknoloji Makaleleri