Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Bircom, Yeni Çözümleri ile Türkiye Çağrı Merkezi’nde Yerini Aldı

bircom globaltechmagazineBircom , Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye Çağrı Merkezi Fuarı’nda sektöre yönelik çözümlerini tanıttı. Tümü kendi alanında dünya lideri markaların ürettiği kulaklık ve aksesuarlarından IP telefonlara ve video konferans sistemlerine kadar geniş bir yelpazeye yayılan ürünler, Bircom standında ziyaretçilerle buluştu.

Türkiye’nin en köklü iletişim teknolojileri şirketleri arasında bulunan Bircom, Türkiye Çağrı Merkezi Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile buluşuyor. Bircom, Haliç Kongre Merkezi’nde bu yıl 11.si gerçekleşen etkinlikteki standında, çağrı merkezi sektörüne yönelik ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Çağrı merkezi sektörünün önde gelen kulaklık tedarikçisi konumunda bulunan Bircom, etkinlikte tümü alanında dünya lideri markalardan oluşan portföyünü tanıtıyor. Bircom’un Türkiye Çağrı Merkezi Fuarı’nda tanıtacağı markalar arasında, distribütörlüğünü yaptığı Sennheiser, AudioCodes ürünlerinin yanı sıra ithalatçılığını üstlendiği ve dünyanın en çok satan IP telefon ve video konferans markası olan Yealink de yer alıyor.

Bircom ayrıca fuar sırasında yaptığı bir etkinlik ile standın selfie duvarında çekilip Bircom Facebook sayfasında paylaşılacak fotoğraflar arasında en çok beğeni alan fotoğrafın sahibine bir adet Sennheiser Momentum On Ear kulaklık hediye etti.

Teknoloji Makaleleri