Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

LG G4 Kullanıcılarına Android Marshmallow Müjdesi

lg globaltechmagazineLG G4 kullanıcıları, herkesin merakla beklediği Android 6.0 Marshmallow sürümünü yükleyip kullanabilecekler.

LG Electronics, Android işletim sisteminin en son sürümü olan Android 6.0 Marshmallow’u LG G4 kullanıcılarıyla buluşturuyor. Android’in yeni işletim sistemi kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye çıkaracak birçok yenilik içeriyor:

  • Sadeleştirilen uygulama izinleriyle artık uygulamaların erişebildiği bilgileri yönetmek çok daha kolay hale geliyor. Bununla birlikte uygulamaların erişim ayarları sadece yükleme sırasında değil her zaman erişilebilir ve düzenlenebilir halde olacak.
  • Android 6.0 Marshmallow, titreşim ve sesli mod için sessizlik özelliğinin yanında tüm seslerle ya da sadece bildirimler ve alarmları kapsayacak şekilde ayarlanabilen yeni “Do Not Disturb” modunu içerecek.
  • Yeni eklenen Doze Modu ise telefon kullanılmadığı zamanlarda arka planda çalışan belirli uygulamaları kapatarak pil ömrünü önemli bir miktarda uzatıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan LG Electroncis Mobil İletişim Bölümü Başkan Yardımcısı ve Pazarlama İletişimi Başkanı Chris Yie şunları söyledi: “Google ile yaptığımız yakın çalışmalar sonucunda, Android 6.0’ı LG G4 ile birlikte kullanıcılarımıza sunuyoruz. LG olarak her zaman en son teknolojiyi en hızlı şekilde kullanıcılarımıza sunmakla beraber en iyi hizmeti sağlamak için yaptığımız detaylı çalışmalar da LG’nin kullanıcılarını mutlu etmeye yönelik kararlılığını gösteriyor”.

Teknoloji Makaleleri