Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yeni Nesil BT Dönüşümü Dell Çözüm Günü’nde Konuşulacak

dell globaltechmagazineDünyanın tek uçtan uca çözüm sağlayıcısı Dell, şirketlerin geleceğe hazır BT altyapıları oluşturmaları için neler yapmaları gerektiğini, en yeni trendleri ele alarak açıklıyor.

Dell, hızla gelişen BT ekosistemindeki son gelişmeleri yakından takip ederek işletmelerin ihtiyaçları olan teknoloji ve çözümlerini Dell Çözüm Günü (Dell Solutions Tour) kapsamında 17 Kasım’da İstanbul’da açıklıyor.

Dell Türkiye Ülke Müdürü Didem Duru’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte Dell Kurumsal Çözümler Başkan Yardımcısı Claire Vyvyan, Dell’in sunduğu çözümler konusundaki vizyonunu ve en yeni trendleri anlatacak.

Microsoft ve Intel’in platin sponsor olarak desteklediği ve tüm gün sürecek etkinlik boyunca BT karar vericileri ve yöneticileri, özel olarak hazırlanan deneyimleme alanında Dell ekibiyle birebir etkileşimde bulunabilecek. Toplantı sırasında ele alınacak konu başlıkları şu şekilde sıralanıyor:

  • Maliyet etkin ve ölçeklenebilir veri merkezleri oluşturmanın ve korumanın yolları
  • Geleceğin iş ortamları için geliştirilen ve sanal altyapılara tamamen uyum sağlayan kişisel bilgisayarlar
  • Uçtan uca Nesnelerin İnterneti (IoT) ve ağ çözümleri
  • Hızla gelişen tehditlere karşı en son güvenlik çözümleri ve kurumların uygulaması gereken stratejiler
  • Bulut bilişimin en fazla tercih edilen modeli hibrit bulut ve geçişte yapılması gerekenler

Türkiye’nin büyüyen ve gelişen Dell yapısı içerisinde çok önemli bir konumda olduğuna değinen Dell Türkiye Ülke Müdürü Didem Duru, “Dell, Avrupa’nın önemli kentlerinde gerçekleştirdiği Dell Çözüm Günü etkinliğinin duraklarından birini yine İstanbul yaparak Türkiye’nin en önem verdiği ülkelerin başında geldiğini bir kez daha gösterdi” dedi. Didem Duru, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Dünyanın BT alanında nereye doğru gittiğini tüm gün boyunca ana konuşmacılar, başarı hikayeleri, canlı demolar, birebir görüşme imkanı verilen Dell yöneticileri aktaracak. Bu yılki konularımızın temelini bulut bilişim, nesnelerin interneti, mobilite, büyük veri ve yazılım tanımlı veri merkezleri oluşturacak. Dünyanın en önemli trendlerini konuşmak üzere tüm iş ortaklarımız, müşterilerimiz ve sektörün diğer paydaşlarını bu önemli etkinlikte görmekten mutluluk duyacağız.”

Teknoloji Makaleleri