Pazar, Nisan 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dell’den depolama için önce iş ortağı stratejisi

dell-technologies-globaltechmagazineDell Technologies bugün, yüzde 99’undan fazlasının depolama satışı iş ortağı lideri olan, Dell’in mevcut ve potansiyel müşterileri için “Depolama için Önce İş Ortağı” stratejisini duyurdu.

Bu yeni pazara açılma stratejisi, iş ortağı uzmanlığını ve erişimini Dell’in birinci sınıf ekibi ve veri koruma da dahil olmak üzere depolama portföyüyle birleştirerek müşteriler için dönüşümsel sonuçlar sunmayı hedefliyor.

Bugünden itibaren Dell;

  • Bir iş ortağı aracılığıyla depolama işlemi yaparken Dell satıcılarını daha fazla destekleyecek.
  • Daha fazla etkileşim öngörülebilirliği için Partner of Record’a uygun yeniden satış hesaplarının sayısını dört katına çıkaracak.

Dell Technologies Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Michael Dell yeni açıklanan stratejiye ilişkin şu açıklamayı yaptı; “Dell’in iş ortaklığına yaptığı yatırım derinlere uzanıyor. Müşterilerimizin dönüşümünü hızlandırmak için iş ortağı topluluğumuzla birlikte çalışma konusunda onlarca yıllık deneyime sahibiz. “Depolama için Önce İş Ortağı” Stratejisi, iş ortağı taahhüdümüzü genişletiyor ve iş ortaklarımızın güçlü yönlerini birinci sınıf ekibimizin ve çözümlerimizin avantajlarıyla birleştiriyor.”

Dell Technologies Küresel Satış ve Müşteri Operasyonları Başkanı Bill Scannell ise “Güçlü bir iş ortağı ekosistemine sahip çok kanallı bir iş modeli Dell’in büyüme stratejisinin merkezinde yer alıyor. “Depolama için Önce İş Ortağı” Stratejisi, Dell satıcılarını yeni işler edinmek ve müşteriler için doğru sonuçları sunmak üzere iş ortaklarıyla daha da yakın çalışmaya teşvik edecek. Bu müşteriler, iş ortakları ve Dell için bir kazan-kazan durumu yaratıyor” dedi.

Dell Technologies Küresel Kanal Şefi Rola Dagher, “Dell, Kurumsal Depolama alanında pazar lideri ve günümüzün veri merkezli dünyasında müşterilerimize hizmet vermek için en iyi konumda. Küresel iş ortağı ekosistemimizle yan yana çalıştığımızda daha çok ve daha hızlı kazanabiliriz. Müşterilerimizin ve potansiyel müşterilerimizin yüzde 99’u depolama için ilk iş ortağı olarak kabul edildiğinden, kanalı kucaklama niyetimiz konusunda çok netiz” diye konuştu.

Dell Technologies Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META),Kanal Satışı Kıdemli Direktörü Vangelis Lagousakos ise “Veri koruma da dahil olmak üzere “Depolama için Önce İş Ortağı” Stratejisi, Türkiye’de ve dünyada depolama alanındaki büyümeyi sürdürmek için tasarlanan pazara açılma stratejimizde bir değişikliktir. İş ortaklarımızla işbirliğinin gücünü daha da benimseyerek, daha fazla anlaşma kazanıyor ve müşterilerimiz için daha iyi sonuçlar elde ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Teknoloji Makaleleri