Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Citrix’te EMEA Bölgesi İçin Yeni Başkan Yardımcısı

Sherif Seddik CitrixCitrix, Sherif Seddik’in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi için Yönetim Direktörü ve Başkan Yardımcısı olarak atandığını duyurdu.

Sherif Seddik, Citrix çalışmalarının EMEA bölgesinde geliştirilmesi ve büyütülmesi, gelirlerin arttırılması, yeni iş fırsatlarının yaratılması ve şirketin değerli iş ortağı ekosisteminin ilerletilmesinden sorumlu olacak. Seddik, Citrix’in Dünya Çapında Satış ve Hizmetler Kıdemli Başkan Yardımcısı Carlos Sartorius’a raporlama yapacak.

Seddik, yeni göreviyle ilgili şunları söyledi: “Citrix’in insanları her cihaz, platform ve bulut üzerinden, uygulamalara ve verilere bağlama konusundaki vizyonuna ve kanıtlanmış becerisine kendimi yakın hissediyorum. Citrix, müşterilerin mobilite ve bulut bilişim sözünün avantajlarından gerçek anlamda faydalanabilmesini sağlayan eşsiz bir imkan ve kapasite sunuyor.”

BT sektöründe 27 yılın üzerinde uluslararası satış, pazarlama ve yönetim deneyimi olan Seddik, üç kıtada sekiz ülkede yaşadı ve çalıştı. Microsoft bünyesine 2002 yılında katılan Seddik, son beş yılında Microsoft’un en büyük ve en stratejik müşterilerine yazılım, cihaz ve çevrimiçi hizmetlerin satışını yapmaktan sorumlu olduğu Batı Avrupa Kurumsal ve İş Ortağı Grubu’nun Genel Müdürü olarak görev yaptı. Seddik, Microsoft’tan önce NCR Corporation’ın farklı satış ve liderlik rollerinde 14 yılını geçirdi. Seddik, Citrix bünyesindeki yeni görevine en kısa zamanda başlayacak.

Sartorius ise şöyle konuştu: “Sherif’in çeşitli piyasalarda büyüme sağlama konusunda daha önceki başarısı, Citrix faaliyetlerinin gelecekteki başarısı için büyük bir kazanç olacak.  Kendisinin kanal, hizmet sağlayıcısı ve kurumsal satış modelleri konusunda tecrübesi var. Ve birden fazla dilin ve kültürün hakim olduğu ortamlarda dinamik ve büyük bir işletmeyi geliştirme ve yönetme becerisini tutarlı şekilde sergilemiş bir kişi.”

Teknoloji Makaleleri