Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Veeam Software Çözümleri Artık DMO E-Satış Portalı’nda

veeam globaltechmagazineTürkiye’de her geçen gün büyüyen Veeam Software, kesintisiz çalışma stratejisiyle kamu kurumlarının yanında olmaya devam ederken, çözümlerini Devlet Malzeme Ofisi E-Satış Portalı üzerinden de kullanıma sunmaya başladı.

Modern veri merkezlerinin kesintisiz çalışabilmesi için yenilikçi çözümler sunan Veeam® Software’in çözümleri Ekim itibarıyla Devlet Malzeme Ofisi, E-satış Portalı üzerinden kullanıma sunuluyor. Güncelleme ve yedekleme yazılımı olan Veeam Backup & Replication ürün ailesini E-satış Portalı’ndan satışa sunulan Veeam Software, kamu kurumlarına verdiği önemi de bu atılımıyla kanıtlıyor.

Geleneksel sistemler, uygulama ve verilere kesintisiz bir şekilde ulaşabilmek ve saniyeler içinde kurtarabilmek için büyük ölçüde yatırıma ihtiyaç duyuyor. Bu tür büyük yatırımlar sadece birkaç uygulamayı düzeltebilirken, geri kalan çok büyük bir bölümü ise birçok saat ve güne ihtiyaç duyan, kabul edilebilir zaman ve veri kaybının yüksek olduğu geleneksel yedekleme sonuçlarıyla hizmet veriyorlar. Bu da kesintisiz çalışmanın ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalıyor. Özellikle kamu kurumlarında hassas verilerin korunması her geçen gün daha fazla önem kazanırken, Veeam Software kamuya yönelik çözümlerini Devlet Malzeme Ofisi’nin “Kamuda Akıllı Satınalma” mottosuyla hizmet veren E-Satış Portalı’nda kamu kurumlarının kullanımına sunuldu.

Ekim ayı itibarıyla Veeam Backup & Replication ürün ailesinin DMO üzerinden kullanıma sunulmasını ile Türkiye’ye ve Türk kamu kurumlarına verdikleri önemi vurgulayan Veeam Software EMEA Başkan Yardımcısı Olivier Robinne sözlerini şöyle sürdürdü: “Kesintisiz çalışma sağlayan çözümlerimizi bundan böyle kamu kurumlarına, çözümlerimize en kolay ulaşabilecekleri kanal olan DMO’nun E-Satış Portalı üzerinden kullanıma sunuyoruz. BT’nin hızlı kurtarmadan beklediği her şeyi tam BT’nin istediği gibi yapan çözümlerimiz, aynı zamanda hemen hemen hiç durmadan verileri koruyor ve devamlı felaket kurtarma hizmeti veriyor. Veeam müşterilerinin yüzde 83’ü daha önce kullandıkları yedekleme uygulamalarından çok, şu an kullandıkları yedekleme uygulamasıyla kendilerini güvende hissettiklerini belirtiyorlar. Ürünlerimizi DMO’nun E-Satış Portalı üzerinden kullanıma sunarak, Türkiye’ye yaptığımız yatırımları artırıyor aynı zamanda kamu kurumlarının da çözümlerimize daha rahat ulaşmalarını sağlıyoruz.”

Teknoloji Makaleleri