Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

CommVault IntelliSnap İçin NetApp’i Tanıtıyor

commvault globaltechmagazineNetApp müşterileri, bir yandan Commvault’un veri koruma çözümlerini içeren ilave seçenekle güçlenirken diğer yandan Commvault’un dünya klasmanında desteğini de alıyor.

İşletme verilerinin korunması ve bilgi yönetimi alanında bir dünya lideri olan Commvault (NASDAQ: CVLT), NetApp müşterileri için veri koruma ve kurtarma işlemini hızlandıran ve basitleştiren yeni dizine dayalı snapshot (array-based snapshot) yönetim çözümü olan Commvault IntelliSnap® for NetApp’i bugün tanıttı. Commvault IntelliSnap for NetApp çözümü, NetApp SnapProtect®’nin yerine geçerek müşterilerin tüm Commvault veri koruma çözümlerini kapsamasını sağlıyor ve konuşlandırılmış çözüm için destek sorumluluğunu Commvault’un dünya klasmanındaki müşteri destek yapılanmasına aktarıyor.

Müşterilerin şu andan itibaren ulaşabileceği Commvault IntelliSnap for NetApp, tüm iş kritik uygulamalarda Netapp depo dizinlerinin snapshot yönetimini basitleştirerek tam uygulama kurtarmaya imkan tanıyor ve aynı zamanda karmaşık metinler ve manüel süreçlere duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Yüksek hızlı snapshot kopyaları ve diskten diske çoğaltımını geleneksel bant yedekleme süreçleriyle tek bir çözüm içerisinde birleştiren NetApp müşterileri veri koruma işlemini hızlandırabilir ve maliyet, uyum ve kurtarma hedefleri çerçevesinde stratejilerini özelleştirebilir.

Genişletilmiş Commvault NetApp ilişkisinin bir parçası olarak, NetApp ve yetkili satıcıları Commvault IntelliSnap for NetApp çözümünü, NetApp deposuyla birlikte müşterilerine tek bir işlemde satabilir ve mevcut ve yeni NetApp müşteri ortamları için Commvault yazılım modüllerinin eklenmesi için net bir yol sağlayabilir.

Günümüzün SLA’larını yerine getirmek için her ölçekteki şirketin snapshot ve yedeklerin hızlı çevikliğini ve kurtarıcı özelliklerini birleştirmesi gerektiğini vurgulayan ESG Veri Koruma Analisti Jason Buffington, sözlerine “Commvault ve NetApp arasındaki uzun yıllara dayanan ortaklık, ki buna bu geliştirilmiş ve genişletilmiş çözüm de dahil, iki pazar liderinin bir araya gelerek ortak müşterilerinin yüksek menfaatine hizmet etmesinin mükemmel bir örneğini teşkil ediyor. Commvault’un dünya klasmanındaki destek yapılanması sayesinde IntelliSnap for NetApp için sunulan müşteri desteği, herkesin faydalanacağı doğal bir unsur olmakla birlikte her iki şirket için yeni fırsatlar açacak” şeklinde devam etti.

netapp globaltechmagazineData Fabric Group, NetApp  Başkan Yardımcısı Tim Russell ise, “Commvault IntelliSnap for NetApp, kümelenmiş Veri ONTAP’a kazandırılan inovasyonlarla birleştiğinde istisnai bir performans sergiliyor ve müşterilerin hibrit buluta geçişine yardımcı oluyor. Ortak ekosistemimiz ve Commvault gibi şirketlerle kurduğumuz işbirlikleri sayesinde müşterilerimizin tesisteki ve bulut altyapılarındaki verileri korumasını, optimum düzeyde performans ve maliyet elde etmesini sağlayan entegre çözüm ve hizmetler sunulabiliyor” dedi.

Commvault IntelliSnap for NetApp’in müşterilere NetApp ortamı için benzersiz şekilde geliştirilmiş lider bir snapshot yönetimi, destek için tek bir muhatap noktası ve Commvault’un tüm entegre çözüm portföyüne erişim sunduğunu dile getiren Commvault Global Ortaklar ve Programlar Başkan Yardımcısı Ralph Nimergood, “NetApp ile kapsamını genişlettiğimiz ortaklığımızın momentumumuzu artırdığını ve yenilikçi teknoloji ve ödüllü desteğimiz ile müşterilerimizi güçlendirme taahhüdümüzün bir göstergesi olduğunu düşünüyoruz. NetApp ile birlikteliğimiz uzun bir geçmişe dayanıyor ve bu yeni ortaklığın bir yandan her iki şirket için gelir fırsatlarını diğer yandan da müşterilerimiz için kalite güvenceyi artırmasını bekliyoruz” dedi.

NetApp çözümünün bugün tanıtılmasından çok kısa bir süre öncesinde, müşterilerin hızla değişe küresel iş ortamlarında veri ve bilgileri yönetirken karşılaştıkları zorlukları üstesinden gelmesine yardımcı olan yazılım ürünleri ve Commvault Veri Platformu ile hizmetlerini içeren (link) Commvault’un yeni nesil entegre çözüm portföyü (link) tanıtılmıştı. Commvault ve NetApp arasında artan işbirliğinin ardında aynı zamanda, amaca yönelik, ön konfigürasyonlu veri koruma çözümü sunmak üzere Commvault Yazılımını NetApp E-Series deposuyla entegre eden Commvault Backup Appliance with NetApp yatıyor.

Teknoloji Makaleleri