Salı, Mart 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Samsung, CES 2016’dan 100’ün Üzerinde Ödülle Döndü

samsung globaltechmagazineDünya teknoloji devi Samsung Electronics, CES 2016’da Ev Eğlence Sistemleri, Beyaz Eşya, Mobil ve Nesnelerin İnterneti kategorilerinde 100’ü aşkın ödüle layık görüldü.

Samsung Electronics, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı (International Consumer Electronics Show – CES)’nda 38’î inovasyon ödülü olmak üzere toplamda 100’ü aşkın medya ve sektör ödülünün sahibi oldu.

İşte Samsung’un ödül kazanan ürünleri:

  • Samsung KS9500 Kavisli SUHD TV
  • Samsung “Family Hub” 4 Kapılı Flex Buzdolabı
  • Samsung AddWash Çamaşır Makinesi
  • Samsung Galaxy TabPro S
  • Samsung Notebook 9
  • Samsung T3 Taşınabilir SSD

Dünyanın ilk çerçevesiz Kavisli Televizyonu olan Samsung KS9500 Kavisli SUHD TV, Reviewed.com tarafından “2016 Editörün Seçimi Ödülü”, HD Guru tarafından “CES’in En İyileri” ödülü ve TechRadar tarafından “CES’in En İyisi Ödülü”ne layık bulundu.

Samsung “Family Hub” 4 Kapılı Flex Buzdolabı ise Reviewed.com tarafından “2016 Editörün Seçimi Ödülü”, Men’s Health “CES’in En İyisi Ödülü”, Tom’s Guide “En Akıllı Ev Aletleri – CES’in En İyisi Ödülü” ve Mashable tarafından CES En İyi Teknoloji Ödülü dahil olmak üzere sekizden fazla ödül almaya hak kazandı.

Samsung AddWash Çamaşır Makinesi, Reviewed.com tarafından “2016 Editörün Seçimi Ödülü”ne layık bulunurken; Samsung Galaxy TabPro S Digital Trends “CES En İyi Teknoloji Ödülü”, TechRadar tarafından “CES’in En İyisi Ödülü”, Engadget tarafından “CES’in En İyisi” finalistliği, PCMag tarafından Tablet kategorisinde CES’in En İyisi Ödülü, TechnoBuffalo tarafından “CES’in En İyisi Ödülü” olmak üzere CES’ten ondan fazla ödülle döndü.

TechnoBuffalo tarafından “CES’in En İyisi Ödülü”ne layık bulunan Ultra hafif Samsung Notebook 9 Serisi, aynı zamanda Pocket-Lint tarafından hazırlanan “CES’in En İyi Laptop ve Tabletleri Listesi”nde de yer aldı. Avuç içine sığabilen taşınabilir SSD Samsung T3 ise Techlicious’ın CES’in En İyisi Ödülü”nü aldı.

Teknoloji Makaleleri