Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Huawei MateBook Mobil Dünya Kongresi’nden 15 Ödülle Döndü

huawei matebook globaltechmagazineHuawei, İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleştirilen 2016 Mobil Dünya Kongresi’nde, yeni nesil 2’si 1 arada tablet bilgisayar çözümü MateBook ile TechRadar, Expert Reviews, Know Your Mobile, Trusted Reviews ve Computer Bild gibi dünyanın önde gelen teknoloji yayınlarının dikkatini çekmeyi başardı ve organizasyonda 15 önemli ödülün sahibi oldu.

Huawei MateBook, 21 Şubat’ta gerçekleştirilen uluslararası tanıtımının ardından, global teknoloji mecraları tarafından da ilgiyle karşılandı. MateBook’un; tasarımı, inceliği, yüksek performansı, gücü ve sıra dışı aksesuarları, 2016 Dünya Mobil Kongresi’nde, ürüne kısa sürede birçok önemli ödül getirdi.

MateBook’un Aldığı Ödüller 

İngiltere’nin önde gelen teknoloji portallarından Alphr.com, Huawei MateBook’u “Best of MWC 2016 – MWC 2016’nın En İyisi” ödülüne layık gördü ve etkinliğin en iyi 2’si 1 arada ürünü olarak gösterdi. Yayının editörleri ödülün gerekçelerini; “Cihazın inceliği ve hafifliği (özellikle Surface Pro ve iPad Pro ile karşılaştırıldığında), uzun pil ömrü ve son dönemde çok iyi akıllı telefonlar üreten Huawei’nin bu deneyiminin MateBook’a da yansıması” olarak belirttiler.

Dünyanın önde gelen teknoloji haber ve ürün inceleme sitelerinden Expert Reviews de MateBook’u “Best of MWC 2016 – MWC 2016’nın En İyisi” ödülü ile taçlandıran mecralar arasındaydı. Expert Revirews editörleri; “MateBook bu ödülü hafif gövdesi, göz alıcı tasarımı, mükemmel aksesuarları ve parmak izi okuyucusuyla kazanmayı başardı” dediler.

Uzman görüşleri ve ürün inceleme dosyaları ile en çok takip edilen teknoloji yayınlarından biri olan Trusted Reviews Huawei MateBook’u “Best in Show – Etkinliğin En İyisi” ödülüne layık gördü. Yayın editörleri ödül gerekçelerini ise şöyle açıkladılar; “Şık tasarım, inanılmaz ekran kalitesi ve zengin aksesuar seti ödülü MateBook’a getirdi.” 

Almanya’nın önde gelen teknoloji yayınlarından Computer Bild Huawei MateBook’a “Best Product: Tablet – En İyi Tablet” ödülünü verdi. Computer Bild editörlerine göre MateBook bu ödülü, mükemmel MatePen, güçlü donanım ve Huawei’den beklenen şık tasarımıyla elde etti.

Huawei MateBook’a “Best of MWC 2016 – MWC 2016’nın En İyisi” ve “Best Hybrid – En İyi Hybrid” ödüllerini layık gören bir diğer yayın kuruluşu ise İngiltere’nin popüler teknoloji sitelerinden Know Your Mobile oldu.

Bu ödüllere ek olarak; Chip Chick, Men’s Health, Mobile Geeks, SlashGear, TechRadar, TechSpot, Tom’s Guide, Ubergizmo, Windows Central gibi birçok ülkede ilgiyle takip edilen teknoloji yayını da Huawei MateBook’u, “Editörün Seçimi”, “Kullanıcı Seçimi”, “MWC’nin En İyisi”, “En İyi Tablet” ve “En İyi Çıkış Yapan Ürün” gibi birçok kategoride ödüle layık gördü.

Huawei MateBook, 2016 Dünya Mobil Kongresi’nde, aldığı ödüllerin yanı sıra, gündemde de kendisine sıkça yer buldu. “The Australian”, “Digital Trends”, “Daily Express”, “Daily Mail”, “T3”, “PC World”, “The Inquirer” ve “The Mobile Choice” gibi birçok popüler teknoloji mecrası, MateBook’un farklılık yaratan özelliklerini ve rekabetçi avantajlarını takipçileriyle sıkça paylaştılar.

Teknoloji Makaleleri