Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

TP-Link, Üniversite Etkinliklerine Destek Vermeye Devam Ediyor

tp-link globaltechmagazineTP-LINK, 2016 yılında da üniversite etkinliklerine destek vermeye devam ediyor. Şirket, TOBB Üniversitesi Endüstri ve Verimlilik Topluluğu tarafından düzenlenen Liderlik Kampı 2016 etkinliğine sponsor oldu.

Üniversite-sanayi işbirliğine önem veren TP-LINK, 2016 yılında da üniversite etkinliklerine destek vermeye devam ediyor. Şirket, 9-11 Mart 2016 tarihleri arasında TOBB Üniversitesi’nde yapılan ‘Liderlik Kampı 2016’ etkinliğine sponsor oldu.

TOBB Üniversitesi Endüstri ve Verimlilik Topluluğu tarafından düzenlenen Liderlik Kampı’nda, alanlarında önemli pek çok şirketin yöneticisi liderlik konusunda konuşmalar yapacak. TP-LINK, Ankara’daki etkinlikte açacağı stand ile hem ürünlerini tanıtacak hem de Power Bank Standı ile tüm katılımcıların şarj sorununa çözüm sunacak.

Geçtiğimiz yıl TOBB Üniversitesi’nde yapılan Yaz Dönemi Etkinliği’ne de destek verdiklerini belirten TP-LINK Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdür Zeynep Öcal, “Üniversite gençliğine önem veriyoruz. TOBB Üniversitesi Endüstri ve Verimlilik Topluluğu’ndaki öğrenciler tarafından düzenlenen bu etkinlikte de yer almak istedik. 2016 yılında da benzer etkinliklere destek vererek, üniversite gençliği ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kablosuz ağ pazarında lider olan TP-LINK, son iki yıldır satışa sunduğu Power Bank’lar ile de dikkat çekiyor. Farklı kapasitede, kaliteli, güvenli Power Bank’ ları ile şarj sorununa çözüm getiren şirket, TOBB Üniversitesi’ndeki Liderlik Kampı’ndaki standında da katılımcılara yedek enerji olanağı sunacak.

Teknoloji Makaleleri