Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Xerox Drupa 2016’da Geleceği Gösterecek

xerox globaltechmagazineXerox, Drupa’da önümüzdeki yıllara ışık tutacak yeni teknoloji ve yaklaşımlarını, farklı konseptlere ve sektörel uygulamalara göre bölümlenmiş 2.500 metrekarelik stand alanında tanıtacak.

Dünyanın önde gelen teknoloji ve iş süreç yönetimi şirketlerinden Xerox, Almanya’nın Düsseldorf şehrinde 31 Mayıs – 10 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Drupa 2016 Fuarı’nda yeni ürün ve teknolojilerini duyurmaya hazırlanıyor. Bu yıldan itibaren üç yılda bir düzenlenecek olan Drupa’da geleceğe ışık tutacak son teknoloji ürün ve çözümler sergilenecek. Drupa’nın en büyük stand alanlarından birinde ürün ve çözümlerini sergileyecek olan Xerox’un, Drupa’da sürpriz yenilikler açıklaması bekleniyor.

Dünyanın her tarafından matbaalar, baskı merkezleri ve yayınevi profesyonellerini, pazarlama iletişimi uzmanlarını ve basın mensuplarını bir araya getiren fuarda Xerox, yaklaşık 2,500 m2’lik stand alanıyla yer alacak. Xerox’un stant alanında, baskı firmalarının iş akışlarının kesintiye uğramasını önleyecek, iş hacmini ve performansını arttıracak teknolojik gelişmeler, özel iş geliştirme programları ve yenilikçi baskı çözumleri “Let the Work Flow” teması altında sergilenecek. Xerox, Drupa Fuarı’nda aşağıdaki 6 ana segment altında konumlandırdığı ürün ve çözümlerini tanıtacak:

  • Pazarlama İletişimi Uygulamaları
  • Doğrudan Postalama Uygulamaları
  • Kitap ve Katalog Baskısı Uygulamaları
  • Ticari Baskı Uygulamaları
  • Foto Kitap Uygulamaları
  • Dijital Paketleme Uygulamaları

Drupa Fuarı ile ilgili açıklamada bulunan Xerox Türkiye Grafik Sanatlar İş Birimi Direktörü Özgür Bilgi, Drupa Fuarı’na Xerox’un büyük önem verdiğini belirterek, “Xerox önümüzdeki yıllara damgasını vuracak yeni baskı teknolojilerini Drupa’da sergileyecek. Katılımcılara, iş akışlarını hızlandıracak, operasyonlarını kolaylaştıracak, karlılıklarını arttıracak ve onlara yeni iş fırsatları yaratacak çözümlerimizi mutlaka görmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

Xerox, yeni ürün ve çözümlerine yatırım yapmak isteyen katılımcılara son teknoloji baskı çözümlerini Drupa 2016’da uygulamalı bir şekilde deneyimleme imkanı sunacak.

Teknoloji Makaleleri