Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Xerox Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Gabriel Pantelimon oldu

Xerox-Gabriel-PantelimonXerox Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Gabriel Pantelimon oldu.

Gabriel Pantelimon, Bükreş Politechnic Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunu olup, İngiltere Surrey Üniversitesi Sosyal Bilimler ve Avrupa, Bükreş Ekonomi Üniversitesi İşletme Mastır Programlarını tamamlamıştır.

Kariyerinde büyük başarılara imza atan Gabriel Pantelimon, Xerox’da 1997 yılında Romanya Özel Müşterler Yöneticisi olarak göreve başlamış, 2004 yılında Direkt Satış Müdürü olarak atanmıştır. Yükselen grafiğini sürdüren Pantelimon, 2008 yılında Orta ve Doğu Avrupa Küresel Müşteri Yöneticisi ve 2009’da Yüksek Hacimli Ürünler Satış ve Geliştirmesi’nden sorumlu Orta ve Doğu Avrupa Satış ve Pazarlama Müdürü olarak pazara açılma, iş ortaklığı ve pazarlama odaklı bölgeye önderlik etmiştir. Kasım 2010’da Romanya ve Moldovya Genel Müdürü olarak görev yapan Pantelimon, iş dünyasında da liderlik performansıyla tanınmaktadır.

Xerox Orta ve Doğu Avrupa Genel Müdürü Ashraf Elarman, Pantelimon’u “Gabriel Pantelimon liderlik performans geçmişi ile tecrübeli bir ülke genel müdürüdür. Xerox Romanya operasyonlarında büyük başarı yakalamıştır ve iş stratejimizin Türkiye çapında uygulanmasında da aynı başarıyı sürdüreceğinden ve kurumumuzun büyüme ve kar hedeflerini yakalama konusunda öncülük edeceğinden kuşkum yoktur” sözleriyle kutladı.

Gabriel Pantelimon, iş hayatındaki başarısının yanında, profesyonel olarak eskrim sporuyla ilgilenmiş, 1993 yılında Romanya şampiyonu olmuştur. Romanya takımı ile Barcelona ve Atlanta Olimpiyatlarına katılan Pantelimon, evli ve bir çocuk babasıdır.

Teknoloji Makaleleri