Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Samsung farklı projelerle Y Kuşağı’na ulaşıyor

samsung_globaltechmagazineDünya teknoloji devi Samsung, Galaxy A 2016 serisini gençlerle buluşturmaya yönelik projelerinden biri için Wattpad ile işbirliği yaptı.

Samsung Electronics, Wattpad platformunda oluşturduğu listelerle Samsung Galaxy A 2016 Serisi’ni Y Kuşağı’nın karşısına çıkarıyor. Samsung, Galaxy A 2016 serisi ile Wattpad’in doğal reklam çözümü Marka Hikayeleri’ni kullanan Türkiye’deki ilk marka oldu.

Samsung Wattpad’teki Marka Hikayeleri kampanyasının bir parçası olarak en popüler Türkçe hikayelerden oluşan  iki okuma listesi oluşturdu: Teknoloji ile Bir Araya Gelenlerin Hikayeleri ve Eşsiz Yetenekli Karakterlerin Hikayeleri adını taşıyan sponsorlu okuma listelerindeki her anlatı, pratik, yaratıcı ve tarza önem veren Y Kuşağı’nın hikayesi. Samsung sponsorluğundaki Okuma Listeleri, Wattpad’in Türkiye’deki üç milyonluk topluluğuna tanıtıldı. Samsung, ek olarak uygulama içi aktivitelerle de Galaxy A 2016 serisini tüketicilere tanıttı.

Samsung doğru hedef kitleye ulaşıyor

Yenilikçi tasarımı ve geliştirilmiş özellikleriyle gençlerin tüm mobil ihtiyaçlarına cevap veren yeni Samsung Galaxy A 2016 Serisi; üretmekten, paylaşmak ve kendini ifade etmekten haz alan, fark yaratmak ve fark edilmek isteyen gençlere aradıkları tüm cevapları sunuyor. Hedef kitlesine Wattpad üzerinden ulaşan Samsung Galaxy A 2016 Serisi, okuyucular ve yazarlara ortak bir ağda buluşma şansı yaratıyor. İçerik pazarlaması Y ve Z nesline ulaşmada büyük önem taşıyor.

Teknoloji Makaleleri