Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

HDS iki yıl üstüste T-Systems Sıfır Arıza Ödülü’nü kazandı

HDS Hitachi Data Systems globaltechmagazineKüresel Bilişim ve İletişim Teknolojisi (ICT) devi T-Systems’ın her yıl “Sıfır Arıza Sertifikalı” tedarikçilerine verdiği ödül yine Hitachi Data Systems’ın oldu.  Kazananların, dünyanın en büyük Bilişim Teknolojileri etkinliği CeBit 2016’da açıklandığı etkinlikte Hitachi Data Systems, ikinci kez en prestijli ödülle onurlandırıldı.

Küresel Bilişim ve İletişim Teknolojisi (ICT) devi T-Systems (Deutsche Telekom’un İş Ortağı Bölümü) sıfır arızalı çalışma stratejisine bağlılığından yola çıkarak oluşturulan program, 2011’den bu yana kesinti zamanını en aza indirip iş devamlılığını en üste çıkarmak üzere hizmet veriyor. Program son teknoloji platformları, güvenilirlik ve ayakta kalabilirlik yetenekleriyle tanımlanmış devamlılık süreçlerini ve özel olarak eğitilmiş ekipleri de kapsayan her seviyedeki aktiviteleri ve mekanizmaları içeriyor. Program istikrarlı ve güvenli ICT’ye sahip olunması gereken platformlar, süreç ve insanı kapsıyor.

İş ortakları ve erişim sağlayıcılarında “Sıfır Arıza Sertifikası”nın bulunma koşulunu arayan T-Systems, iş birliği yürüttüğü firmaların, “Sıfır Arıza Sertifikalı İş Ortağı” ve “Sıfır Arıza Sertifikalı Sağlayıcı” gibi unvanlarla övünme fırsatı veriyor. Bunun yanı sıra sektörde ödüller kazanarak, marka bilinirliklerini de artırabiliyor.
Hitachi Data Systems’ın Sıfır Arıza Kültürü T-Systems’ın Beğenisini Kazandı

 “Sıfır Arıza”yı bir sektör standardı haline getirerek pazarı dönüştürme konusunda güçlü bir vizyona sahip olan T-Systems’ın Küresel Hizmet Yöneticisi Michael Mayr, bu koşullarda oluşturdukları ekosistemin, sektördeki lider BT entgratörleri / dış kaynak kullanan firmaların ve bunlara satış yapan şirketlerin toplandığı bir yer olacağını ve kendilerinin bunun büyük bir parçası olacağını belirtiyor. Mayr  “Sonuç olarak biz de yıllardır T-Systems ekosisteminin bir parçasıyız. Geçtiğimiz yıl İnovasyonda Sıfır Arıza Ödülü’nü kazandık. T-Systems Sıfır Arıza kültürünün bütünleyici bir parçasıyız. İş ortaklığımız geliştikçe daha fazla değer katmaya devam edeceğiz, müşteri deneyimini geliştireceğiz ve T-Systems’a güven vermeye devam edeceğiz.” şeklinde sözlerini tamamlıyor.

Teknoloji Makaleleri