Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Tp-Link NC250 Bulut Kamera ile ev ve ofisler hep güvende

Tp-Link NC250 globaltechmagazine
TP-LINK’in yeni ‘Bulut Kamerası’ NC250, kaliteli görüntüleri, hem gece hem gündüz çekim yapabilmesi, güçlü WiFi özellikleri ile ev ve ofislerdeki güvenlik sorununa çözüm getiriyor. Üstelik bulut destekli TP Camera uygulaması ile görüntüler akıllı telefondan her zaman her yerde izlenebiliyor.

TP-LINK, hem güvenlik hem denetim nedenleriyle giderek kullanımı artan IP kamera ailesine yeni bir üye ekledi. NC250 model kamera, hem gece hem gündüz çekim yapabilen bir ‘bulut kamera’. Bu sayede kameranın elde ettiği kaliteli görüntüler her zaman, her yerden, akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar üzerinden de izlenebiliyor.

Kameralar güvenliğin yanı sıra bebek-çocuk denetimi, yaşlı bakımı, evcil hayvanların izlenmesi gibi nedenlerle de kullanılanılıyor. Bu nedenle kesintisiz ve kaliteli görüntü elde etmek isteniyor. TP-LINK NC250, bu gereksinimleri karşılayabilen bir kamera. Gece görüş özelliği nedeniyle 24 saat görüntüleme yapabilen kamera, 720piksel HD görüntü sunuyor.  Üstelik H.264 sıkıştırma özelliği sayesinde bu kaliteli görüntüleri, HD videoları en az bant genişliği kullanarak kaydedip, gönderiyor.

Karanlıkta Bile 18 Metreye Kadar İzleme Yapabiliyor

Bulut destekli olan kamera internet bağlantısı olan her yerde akıllı telefonlarda görüntüleri izlemeyi, video kaydetmeyi sağlıyor. Gece görüş teknolojisi sayesinde hava karardığında otomatik olarak gece görüşe geçen cihaz, karanlık ortamda dahi 18 metreye kadar izleme yapabiliyor. Gece/gündüz hareket ya da ses algıladığında otomatik olarak e-posta göndererek uyarı yapan kamera ile evler, ofisler her zaman güvende kalıyor.

300Mbps kablosuz hız desteği olan kamera aynı zamanda WiFi menzil genişletici işlevine de sahip. Kurulduğu yerde WiFi sinyali tekrarlayarak evin/ofisin diğer noktalarına ulaştıran NC250 ile hızlı, kaliteli görüntüler elde ediliyor.

Esnek yapısı sayesinde her yere monte edilebilen kameranın kurulumu da çok basit. WPS tuşuna basarak ağa bağlanan kamerayı TP-LINK’in ücretsiz uygulaması olan TP Camera, akıllı telefona indirilerek kolayca kurmak ve kullanmak mümkün.

TP-LINK’in üstün özellikli bulut kamerası NC250’in tavsiye edilen satış fiyatı 96,4 USD (KDV dahil) olarak açıklanıyor.

Teknoloji Makaleleri