Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

ZTE’den 5G’ye geçişi hızlandıracak Bulut Altyapısı

zte globaltechmagazineAğ ve bulut teknolojileri alanında tüm dünyada 30.000’den fazla patent başvurusuna sahip olan ZTE, telekom dünyasının önde gelen etkinliklerinden IMS World Forum 2016’da yeni bulut çözümü Cloud Works’ü duyurdu. ZTE Cloud Works telekom operatörlerinin 5G’ye geçişini hızlandıracak özellikler barındırıyor.

Mobil teknolojiler ve telekomünikasyon alanlarında dünyanın en büyük şirketleri arasında yer alan ZTE, yeni kurumsal bulut çözümü Cloud Works’ü duyurdu. Telekomünikasyon sektörünün önemli etkinliklerinden biri olan IMS World Forum 2016’da duyurusu yapılan ZTE Cloud Works, taşıyıcıların kullanabileceği seviyede ağ sanallaştırması sunan bir altyapı olma özelliğine sahip.

ZTE Cloud Works çözümü, düşük maliyetli ağ hizmetleri sunmak amacıyla, açık bulut uygulama geliştirme platformlarının ihtiyaç duyduğu hizmet ve tecrübe ile gelişmiş ağ teknolojilerini bir araya getiriyor. Ağ sanallaştırma özelliği sayesinde yüksek verimli bir optimizasyon imkanı sunan ZTE Cloud Works kurumların kendi gelişim, operasyon ve hizmet ihtiyaçlarına göre bulut çözümlerini optimize etmesini sağlıyor. ZTE Cloud Works özellikle telekom operatörlerinin ağlarını buluta taşımasını kolaylaştırarak 5G teknolojisine geçişi önemli bir şekilde hızlandırabilecek yetenekleri barındırıyor.

Ağ ve bulut teknolojileri konusunda çok geniş bir tecrübeye sahip olan ZTE’nin Çin, Avrupa ve ABD’de bu alanda toplam 30.000’i aşkın patent başvurusu bulunuyor. ZTE tüm dünyada HP, VMware ve Redhat gibi şirketlere ağ ve bulut konusunda çözümler sunuyor.

Teknoloji Makaleleri