Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Drupa Fuarı kapılarını açıyor

xerox globaltechmagazineÖnümüzdeki yıllara damgasını vuracak yeniliklerin ilk duyurusunun yapıldığı Drupa Fuarı’nda Xerox; tabaka baskı ve sürekli form baskı alanında ezber bozacak Xerox Brenva HD ve Xerox Trivor 2400 adlı iki yeni ürün duyurusu yapacak.

Yayıncılıktan ambalaja, ticari baskıdan 3D baskıya, ofset ve dijital baskı teknolojilerinin kullanıldığı her alandaki en son yeniliklerin ve gelişmelerin dünyaya duyurulduğu dünyanın en büyük baskı teknolojileri fuarı Drupa, Almanya’nın Düsseldorf şehrinde başlıyor. 31 Mayıs – 10 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Drupa 2016 Fuarı’nın dört yıl önce düzenlenen bir önceki organizasyonuna 130 ülkeden 314 bini aşkın kişi katılmıştı. Bu yıldan itibaren üç yılda bir düzenlenecek olan Drupa Fuarı’nın, yine dünyanın dört bir köşesinden gelecek matbaacıları, baskı merkezi ve yayınevi profesyonellerini, ambalaj, karton, plastik üreticilerini, baskı sektörü tedarikçisi yüz binlerce kişi ve kuruluşu bir araya getirmesi bekleniyor.

Drupa Fuarı’nda yeni teknolojilerini sergileyecek markalardan biri olan Xerox, fuarda yeni inkjet ürünleri Xerox Brenva HD ve Xerox Trivor 2400 adlı inkjet baskı sistemlerini tanıtacak. Xerox, 2500 metrekarelik devasa stand alanında baskı firmalarının iş akışlarının kesintiye uğramasını önleyecek, iş hacmini ve performansını arttıracak teknolojik gelişmeler, özel iş geliştirme programları ve yenilikçi baskı çözümlerini “Let the Work Flow” teması altında sergileyecek.

Xerox hem tabaka hem de sürekli form baskı pazarına yönelik çıkardığı, Drupa’da ilk kez tanıtacağı Xerox Brenva HD ve Xerox Trivor 2400 adlı iki yeni inovatif inkjet baskı sistemi ile sektörde ezber bozacak yeni bir dönemi açmaya hazırlanıyor. Yıllar önce Xerox iGen serisi ürünleri ile dijital baskı sistemlerini yeni bir boyuta taşıyan Xerox, Drupa’da ilk kez tanıtacağı yeni inkjet teknolojili ürünler ile dijital baskının hızını ve maliyetlerini ofset teknolojilerle karşılaştırılabilir boyutlara taşımaya hazırlanıyor. Xerox’un yeni inkjet ürünleri Xerox Brenva HD ve Xerox Trivor 2400, kuru tonerle çalışan dijital baskı sistemlerinin görüntü kalitesi ile inkjet baskı sistemlerinin çok düşük baskı maliyetlerini bir arada sunuyor.

Xerox Brenva HD ve Xerox Trivor 2400, ticari baskı, doğrudan postalama, katalog ve kitap baskısı gibi işleri istenilen ölçekte çok daha hızlı ve hesaplı yapma imkanı ile rakiplerinden ayrılıyor. Xerox Brenva HD ve Xerox Trivor 2400, Drupa’da düzenlenecek özel demolarla Türkiye’den gelen baskı tedarikçilerine de fuar süresince tanıtılacak.

Teknoloji Makaleleri