Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Treo Bilgi Teknolojileri Solventaş’ın iş sürekliliğini garantiledi

treo globaltechmagazineTürkiye’nin önde gelen bilişim şirketlerinden Treo, Akaryakıt ve kimyasal madde depolanması alanında Türkiye’nin lider şirketi Solventaş’ın sanallaştırma projesi kapsamında veri yedekleme sistemlerini yeniledi. Bilişim sektöründe güven ve hizmet kalitesi ile öne çıkan Treo Bilgi Teknolojileri, sağladığı fayda ve yarattığı fark ile üstlendiği her projeyi başarı hikâyesine dönüştürmeye devam ediyor.

Solventaş’ın sanallaştırma ve veri yedekleme açısından ihtiyaç duyduğu teknolojik alt yapı sistemleri Treo tarafından yedekli bir yapıya geçirildi. Böylece felaket kurtarma konusunda önemli bir adım atılmış olmasının yanı sıra, sistemin yüzde 100’e yakın bir performans ile çalışması sağlandı.

İş sürekliliği kazanmanın kendileri için hayati önem taşıdığını ifade eden Solventaş Proje Geliştirme ve Bakım Müdürü H. Avni Haznedaroğlu “Sunulan çözümün Türkiye ve dünyadaki örnekleri, hangi ekipmanlarla neleri hayata geçirebileceğimiz, hangi yazılımları nerelerde konumlandırabileceğimiz ve bu sistemin nasıl yönetileceği konularında Treo bize bilgi ve güven verdi. Kısacası veri yedekleme diye başladığımız bu proje, bizi bir anda iş sürekliliği konusunda oldukça güvenilir bir noktaya taşıdı” diye konuştu.

Teknoloji Makaleleri