Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Radore Veri Merkezi’nden limited şirketlere özel alan adı

radore globaltechmagazineTürkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, tüketicilerine sunduğu yenilikçi hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Limited şirketler için satışa sunulan “.ltd” uzantılı alan adı, rakiplerinden ayrılarak fark yaratmak isteyenler için cazip bir alternatif oluşturuyor.

Radore Veri Merkezi, sunduğu yenilikçi hizmetlerle tüketicilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Radore, rakiplerinden farklılaşarak, daha akılda kalıcı bir alan adına sahip olmak isteyen limited şirketlerine “.ltd” uzantılı alan adını satışa sunuyor.

Tüketiciler satın aldıkları alan adı ile cluster yapısının sağladığı yüksek erişebilirlik, yüksek hızda ve güvenli yedekleme, platform değiştirme, sınırsız subdomain oluşturma, kişiye özel yönetim paneli ve antivirüs yazılımı ile zararlı içerik kontrolü gibi hizmetlerden faydalanma imkanına  da sahip oluyorlar.

Kullanıcılar, http://radore.com/web-hosting#domain linki üzerinden, istedikleri alan adını sorgulayarak KDV dahil 21 $’a “.ltd” alan adını alabiliyorlar.

Teknoloji Makaleleri