Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yaz zamanı Radore Veri Merkezi’ne ücretsiz taşınma zamanı

radore globaltechmagazineTürkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, “Yaz Zamanı, Taşınma Zamanı” kampanyası ile firmalara, sunucularını  Radore  Tier III+ veri merkezine Radore güvencesiyle ücretsiz taşıma fırsatı sunuyor. 

Müşterilerine cazip fırsatlar sunmaya tüm hızıyla devam eden Radore’nin, “Yaz Zamanı, Taşınma Zamanı” kampanyası kapsamında, firmalar sunucularını ücretsiz olarak Radore’ye taşıyabilecek.

11 Ağustos- 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanyada taşıma işlemi, profesyonel Radore ekibi tarafından gerçekleştiriliyor. Taşıma işlemi için müşteri ile birlikte sunucuların barındırıldığı veri merkezi/sistem odasına gidiliyor ve sunucuların tüm bağlantıları not edilerek kapalı olarak teslim alınıyor. Ambalajlanan sunucular, sigortalı Radore aracı ile Radore’ye getiriliyor. Taşıma ve kurulum hizmetleri, kampanya kapsamında İstanbul il sınırı içinde olanlar için Tier III+ veri merkezine ücretsiz olarak sağlanıyor.*Tier III + kabinler, müşterilerin ihtiyaç ve bütçeleri doğrultusunda 699 TL’den 2.199 TL’ye uzanan farklı fiyat seçeneklerle sunuluyor.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

*Ücretsiz taşıma işlemi bir kerede yapılacak taşıma hizmeti için geçerlidir.

*Sunucu adedi ve mesafeye göre ayrıca takvim belirlenir.

Teknoloji Makaleleri