Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Türk Telekom Global Telecoms Awards 2016’da üç projeyle finalde

turk telekom globaltechmagazineTürk Telekom ve Türk Telekom International, telekomünikasyon sektöründeki inovasyon çalışmalarının uluslararası alanda ödüllendirildiği en itibarlı organizasyonlardan olan Global Telecoms Awards 2016’da  ‘Konforlu Hayat’, ‘Engelsiz Mesaj’ ve ‘Yıkıcı Data Roaming Fiyatlandırması’ projeleriyle üç farklı kategoride finale kaldı.

Projelerini uluslararası ödüllerle taçlandırmaya devam eden Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, Global Telecoms Awards 2016’da üç farklı projesiyle üç ayrı kategoride finale kaldı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Global Telecoms Awards 2016’da sektör profesyonellerinden oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu Türk Telekom; ‘Nesnelerin İnterneti Fırsatını Geliştirme’ kategorisinde Konforlu Hayat; ‘Bağlantılı Olmayanları Bağlama’ kategorisinde ise Engelsiz Mesaj projesiyle; Türk Telekom International ise ‘En Yıkıcı Fiyatlandırma Stratejileri’ kategorisinde Yıkıcı Data Roaming Fiyatlandırması projesiyle finale kaldı.

Ödüller 3 Kasım 2016 tarihinde Londra’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Türk Telekom Konforlu Hayat Platformu

Türk Telekom Konforlu Hayat platformu, Türk Telekom’un müşterilerinin günlük hayatındaki konforunu artırmaya yönelik hizmetler bütününden oluşuyor. Araçlar, nesneler, mekânlar ve insanlar arasındaki deneyim ve etkileşime, yeni ve teknolojik bir boyut katarak, hayatın her alanını daha akıllı ve konforlu hale getirmeyi hedefliyor.

www.turktelekomkonforluhayat.com sitesinden de başvuru yapılıp satın alınabilen farklı alanlara yönelik ürün ve servislerin bir arada ve doğrudan müşteriye sunulduğu platformda kullanıcıların evlerini her an izleyebildiği ve yönetebildiği ‘Yuvam’ kategorisinin yanı sıra, araçlarının durumlarını ve sürüş güvenliklerini takip ve kontrol edebildikleri ‘Aracım’ ve kronik sağlık sorunlarının takibini kolaylaştıran ‘Sağlığım’ kategorileri de yer alıyor.

Engelsiz Mesaj Projesi

Engelsiz Mesaj projesi, bilgiye erişme ve taleplerini iletmekte güçlüklerle karşılaşan engelli bireyleri, toplum içinde daha aktif hale getirmeyi ve engellerini hissetmeden sosyal yaşamın bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor. Böylece engelli bireyler, ulusal telefon ağına kolaylıkla erişebilirken buna bağlı olarak; bilgiye ve diğer bilgiye dayalı aktivitelere de kolaylıkla adapte oluyor.

Yıkıcı Data Roaming Fiyatlandırması Projesi

Yıkıcı Data Roaming Fiyatlandırması Türk Telekom International tarafından geliştirilen yeni bir toptan fiyatlandırma modeli sayesinde Türk Telekom müşterilerine cazip data roaming teklifleri sunulmasını kapsıyor. 2016 yılının 2. çeyreğinde Avrupa’daki en büyük mobil operatörlerle mevcut roaming anlaşmalarını revize eden Türk Telekom International, bu proje kapsamında trafiğin en yoğun olduğu 14 ülkede data birim ve roaming maliyetlerini Avrupa regülasyonlarının çok altında bir seviyeye çekmeyi başardı ve bunun neticesinde Türk Telekom, müşterilerine bu ülkelerde agresif data roaming teklifleri sunmaya başladı.

Teknoloji Makaleleri