Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Basistek hedefini Suudi Arabistan’a yöneltti

basistek globaltechmagazineTürkiye’nin BT ve iş servisleri yönetimi alanındaki en büyük firması Basistek, Suudi Arabistan’ın en büyük sistem entegratörlerinden Nesma Telecom & Technology Co. Ltd. ile iş birliğine imza attı.

2016 yılı içerisinde beklentilerin çok üzerinde büyüme sergileyen Basistek, 2017 hedeflerini büyük tutarak yatırımlarına hız veriyor. Hem Türkiye’de hem de yakın coğrafyada kurumsal firmalara IT yönetimi ve izleme konularında danışmanlık hizmeti sunan şirket, 2017’ de Suudi Arabistan’ın en büyük sistem entegratörlerinden Nesma Telecom & Technology Co. Ltd. ile iş birliği yaparak yoluna hızla devam ediyor. 2014 yılında kurulan Nesma Telecom & Technology Co. Ltd., Riyad, Suudi Arabistan merkezli olup BT altyapı çözümleri, bilgi güvenliği ve veri merkezi değerlendirme hizmetleri sunuyor. Suudi Arabistan’da kamu kuruluşları, eğitim ve sağlık kuruluşları, kurumsal ve özel şirketler için çok sayıda örnek projeye imza atarak üstün teknoloji ile profesyonel çözümler alanında entegre çözümler sunuyor.

Basistek, Nesma Telecom & Technology Co. Ltd.’nin bünyesindeki müşteri yöneticilerine, özellikle HPE’nin tüm dünyada kabul gören kurumsal yazılım ve servis çözümlerinin pazarlanması ile ilgili verecekleri eğitimler ile sektörde örnek teşkil edecek onlarca projeye imza atmaya hazırlanıyor. Yapılacak olan müşteri seyahatleri ile pazarlanacak olan projeler için Türkiye’den sağlanan konusunda uzman kaynaklar aracılığıyla kalitenin yükseltilmesi amaçlanıyor.

Teknoloji Makaleleri