Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Basistek, HPE Smart Analytics ile yeni bir devir başlatıyor

basistek globaltechmagazineBasistek, HPE Smart Analytics ile Yardım Masası Projelerinde yeni bir devir başlatıyor.

Hayatın her alanında tüm isteklerin çok hızlı ve doğru şekilde yerine getirilmesi talep ediliyor. Aynı şekilde bir problemle karşılaşıldığında çok hızlı şekilde çözülmesi isteniyor ki, çoğu durumda problemin çözülememesi para kaybı olarak düşünülüyor.

Yardım masalarına açılan kayıtlardaki en önemli problem, çağrıyı açan kişinin doğru kategoriyi seçmemesinde kaynaklanıyor. Problemi çözecek kişinin bulunmasının zaman alması da boşuna vakit kaybedilmesine sebep oluyor. Hatta çoğu zaman çağrının kapatılarak tekrar açılması bile gerekebiliyor.

İşte tam bu noktada Basistek, HPE Smart Analytics ile kullanıcıların farklı alanlar seçmesine gerek kalmadan sadece problemlerini girmelerini yeterli kılacak bir çözüm üretiyor. Türkçe desteği de bulunan sistem, açıklamayı aynen bir insan gibi yorumlayarak kime aktarması gerektiğini buluyor ve çağrıyı doğru kişiye yönlendiriyor.

Böylelikle yanlış sınıflandırılan ve bu nedenle yanlış yönlendirilen kayıtlar nedeniyle oluşan zaman kaybının en aza indirgenmesi sağlanıyor, kayıtların çözüm süresi kısaltılıyor.

Görüntü işleme özelliği sayesinde kayda eklenen hata ekranlarının (.jpeg,vb.) kayda açıklama olarak yansıtılması sağlanıyor.

Her alanda olduğu gibi yardım masası projelerinde de büyük veri analizinin kullanılmaya başlanması, çağrı yönetiminde yeni bir devrin başlangıcı olarak öngörülüyor.

Teknoloji Makaleleri