Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

GoDaddy küçük işletmeler için profesyonel e-posta hizmetini kullanıma sundu

godaddy globaltechmagazineGoDaddy, Türkiye’deki küçük işletmelere müşterileriyle iletişim kurmaları için uygun maliyetli, reklamsız ve profesyonel e-posta servisi GoDaddy Profesyonel E-Posta çözümünü piyasaya sundu.

Dünyanın küçük, bağımsız girişimlere adanmış en büyük bulut platformu GoDaddy, Türkiye dâhil seçili uluslararası pazarlarda GoDaddy Profesyonel E-Posta’yı piyasaya sürdü. GoDaddy Profesyonel E-Posta, işletmelere tercih ettikleri e-posta sunucusunu (Outlook, Apple Mail ve diğerleri) kullanma şansı sağlayan düşük ücretli, profesyonel bir e-posta çözümü. Türkiye’deki tüm işletmeler artık müşteriyle dijital iletişimlerinde kurumsal markalı e-posta adreslerini kullanarak profesyonel imajlarını geliştirebilecek, hem de ayda sadece 1,49 TL’den başlayan fiyatlarla.

İşletme ismiyle uyumlu bir e-posta adresinin tüm yazışmalarda markanın tanıtımını yaptığını belirten GoDaddy EMEA Bölgesi Başkan Yardımcısı Stefano Maruzzi: “İşletmenin alan adının kullanıldığı info@işletmem.com gibi e-posta adreslerinin daha profesyonel görünüp müşterilere daha çok güven verdiği tartışılamaz. Müşterilerin profesyonel e-posta adresi olan işletmeleri dokuz kat daha fazla tercih ettiklerini görüyoruz. GoDaddy Profesyonel E-Posta işletmelerin bundan düşük ücretli ve tamamen reklamsız olarak faydalanmalarını sağlıyor” dedi.

Esnek ve reklamsız

GoDaddy Profesyonel E-Posta kullanıcılarının e-postalarını tüm cihazlarında senkronize ederek onları e-posta kaçırmaktan kurtarır ve aynı e-postayı birkaç kez silmek zorunda bırakmaz. Posta kutusu başına 10GB hafıza sağlayarak kullanıcıların hafıza problemlerini bitirir. Kullanıcıların her yerden ve her cihazdan çalışmalarını sağlamanın yanı sıra virüs ve spam filtreleriyle güvenli olmalarını da sağlar. GoDaddy, aynı zamanda çoğu ücretsiz e-posta sağlayıcısının aksine Türkçe müşteri hizmetlerine de sahip.

Fiyatlandırma & Ulaşılabilirlik

Daha önce sadece GoDaddy Hosting müşterilerine sunulan GoDaddy Profesyonel E-Posta, marka imajlarını iyileştirmek isteyen küçük işletmelerin uygun fiyatlı ve etkin e-posta servislerine ulaşabilmeleri için tasarlandı. GoDaddy Profesyonel E-Posta ekonomik fiyatları ve işletmeler için üç farklı kullanıcı seçeneğiyle kullanıma sunuluyor:

  • Bireysel Paketi – Tek posta kutusu, danışmanlar ve serbest çalışanlar için ideal
    • Kutu başına yalnızca 4,49 TL/ay
  • Grup Paketi – Beş posta kutusu, yeni ve büyüyen işletmeler için ideal
    • Kutu başına yalnızca 2,49 TL/ay
  • Kurumsal – Onbeş posta kutusu, büyük ve yerleşik işletmeler için ideal
    • Kutu başına yalnızca 1,49TL/ay

Teknoloji Makaleleri