Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Multinet Up’tan yeni nesil Mobil Cüzdan MultiPay

MultiPay Multinet GlobaltechmagazineMultinet Up’tan bir ilk daha! Yeni nesil Mobil Cüzdan MultiPay ile kartsız ödeme başladı.

Multinet Up’ın hızlı ve güvenli ödeme seçeneği sunan yeni nesil mobil cüzdanı MultiPay şimdi kartsız ödeme imkanı sağlıyor. Multinet Up, kart kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran bir çok özelliği barındıran uygulama ile iş ortaklarına değer yaratmaya devam ediyor.

Akıllı hizmet çözümlerinin Türkiye’deki lideri Multinet Up, yeni nesil mobil cüzdanı MultiPay ile Karekod üzerinden ödeme seçeneği sunarak sektörde yeni bir sayfa açtı. Artık MultiPay uygulamasına Multinet kart numarası tanımlandıktan sonra kullanıcılar kartları yanlarında olmasa bile, Multinet ödemelerini MultiPay üzerinden karekod ile gerçekleştirilebiliyor ve uygulama üzerinden kullanıcılara birçok kolaylık ve avantajlar sunuluyor.

Uygulamanın Multinet Up’ın kart kullanıcılarına sunduğu diğer faydaları ise Multinet bakiyelerinin kullandıkça artması. MultiPay uygulaması ile kullanıcılar hem Parantez noktalarında “Bugün Buradayım!” diyerek yaptıkları harcamalardan yüzde 25’e varan gerçek para değerinde TATLIPARA kazanabiliyor hem de sunulan fırsatları güncel olarak takip edebiliyor.

Lider marka işbirlikleriyle kullanıcılarına sürekli kampanyalar sunan Multinet Up, kredi kartından MultiPay aracılığıyla Multinet kartına yükleme yapılabilme özelliği ile kullanıcılarına birçok fırsattan yararlanma olanağı sunuyor. Bu özellik sayesinde Multinet kart kullanıcıları çalıştıkları şirket tarafından yüklenen bakiyeleri bitse bile bireysel yükleme yaparak TATLIPARA kazanmaya ve sunulan kampanyalardan faydalanmaya devam edebiliyor.

Uygulama ile ayrıca, kullanıcıya en yakın Multinet kart kullanım noktaları listelenebiliyor ve harita üzerinden detaylı yol tarifi de alınabiliyor.​​​

Tüm işlemlerini online sistemler üzerinden gerçekleştiren Multinet Up, kart kullanıcılarının da bakiyelerinden anlık olarak haberdar olmalarına olanak sağlıyor. Ayrıca MultiPay ile Multinet kartına bağlı tüm ürünlere ait geçmiş işlemler de rahatlıkla görüntülenebiliyor.

Teknoloji Makaleleri