Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

TmaxSoft Tibero 6, VMware Ready statüsü kazandı

TmaxSoft globaltechmagazineGeliştirdiği yenilikçi altyapı yazılımlarıyla tanınan TmaxSoft’un ilişkisel veri tabanı yönetim sistemi (RDBMS) Tibero 6, VMware Ready statüsü kazandı.

Detaylı bir doğrulama sürecinin ardından VMware’den en yüksek seviyede onay alan Tibero 6, böylece üretim ortamlarında kullanılan VMware vSphere 6 tarafından desteklenir hale geldi.

VMware Technology Alliance Partner Programı yöneticisi Kristen Edwards, “TmaxSoft Tibero 6’nın VMware Ready™ logosu için kalifiye hale gelmesinden dolayı memnunuz. Bu logo, Tibero’nun VMware’in birlikte çalışabilirlik alanındaki özel standartlarına uygun olduğunu ve ayrıca VMware bulut altyapısı ile efektif bir şekilde çalışabildiğini gösterecek. Bu aynı zamanda Tibero’nun güvenli bir şekilde üretim ortamlarında kullanılabileceğine ve müşterilerin daha kısa zamanda değer yaratabileceğine de işaret ediyor.”

“Uyumluluğumuzu artırarak, sanal ortamlar için tasarlanmış müşteri çözümlerini destekleyebilmek adına gereken adımları atmamızın sonucunda VMware Ready™ statüsünü kazandığımız için gurur duyuyoruz” diyen TmaxSoft Türkiye Genel Müdürü İlker Saltoğlu, bu gelişme sayesinde potansiyel müşterilerinin daha rahat bir şekilde satın alma kararı vereceğini söylüyor. “Küçüklü büyüklü her türlü şirket Tibero’yu performansı, ölçeklenebiliyor olması, kullanıma hazır güvenlik özellikleri ve esnek lisansı için tercih ediyor.”

Müşterilerin VMware bulut altyapısı ile çalışabilecek sertifikalı ürünleri tanıyabilmesi için yaratılan VMware Ready programı, yazılım şirketlerine Technology Alliance Partner (TAP) programı tarafından bir birlikte markalama avantajı olarak sunuluyor. Müşteriler proje risklerini azaltmak ve ihtiyaca özel üretilmiş çözümler sayesinde bütçe tasarrufu sağlayabilmek için bu ürünleri kullanabiliyorlar. Dünya çapında binlerce üyeye sahip olan VMware TAP programı, içerisinde her bir müşteriye ihtiyacına göre en iyi uzmanlığı ve çözümleri sunmaya odaklanan teknoloji partnerleri bulunduruyor.

Teknoloji Makaleleri