Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Zyxel, yönetilebilir yeni nesil Akıllı WiFi Çözümlerini tanıtacak

zyxel-globaltechmagazineZyxel, Berlin’de gerçekleştirilecek Dünya Geniş Bant Forumu 2017’de yönetilebilir  Akıllı WiFi Çözümlerini teknoloji tutkunlarının beğenisine sunacak.

Zyxel, bu yılki Dünya Geniş Bant Forumu’nda tüm evi kapsayan kesintisiz WiFi bağlantısına olanak tanıyan Yönetilebilir WiFi Çözümü’nü sahneleyecek. Olağanüstü kullanıcı deneyimi vaat eden yeni seri, yüksek hızın yanı sıra ve düşük maliyet avantajı gibi artıları da bünyesinde barındırıyor.

Yüksek kaliteli “Multy Pro” Yönetilebilir WiFi Çözümü, tüm evi kapsayan internet bağlantısı sunmak için donanım ve yazılımın en iyi kombinasyonunun yanı sıra WiFi Mesh sistemli, mükemmel WiFi özelliğine sahip yüksek performanslı ağ geçitleri (gateway) ile sunuluyor. Multy Pro’nun TR-069 ve TR-181 uzaktan yönetim desteği sayesinde; servis sağlayıcıların destek çağrıları ve yerinde müdahale (truck roll) maliyetlerinin de azalıyor.

Zyxel Türkiye, Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Kaan Tuncer, Multy Pro’nun servis sağlayıcılara sunduğu avantajları “Tüketiciler bant genişliği gerektiren uygulamaları daha fazla kullandıklarından ve kesintisiz bağlantıda olma beklentileri arttığından, servis sağlayıcıların üzerindeki tüm evi kapsayan kesintisiz WiFi sunma baskısı da büyüyor. İşte Multy Pro’nun tam olarak olanak gerçekleştirdiği şey de bu. Dahası, Multy Pro’nun uzaktan yönetim uygulaması ile abonenin basit sorunları kendi kendine yönetmesi ve çözmesi mümkün. Bu sayede müşteri şikayetleri de geçmişte kalıyor.” sözleri ile ifade etti.

Multy Pro’nun geniş bant pazarına getirdiği yenilikler, ürünün Broadband World Forum 2017’de yer alan ve bu alandaki en prestijli ödüller arasında tanınan “Yıllık Geniş Bant Ödülleri”nin En İyi Akıllı Ev Ağı kategorisinde finalist olarak adlandırılmasıyla tescil edilmiş oldu.

Ayrıca Zyxel’in yıldırım hızlı LTE3300 iç ortam router ürün ailesi de En İyi Kablosuz Geniş Bant Çözümü için yarışmasında finale kaldı.

Zyxel LTE’deki uzmanlığını da iç mekan, dış mekan veya hareket halindeyken LTE kullanımı için gerekli olan tüm teknolojileri tek elden edinmeyi sağlayan kapsamlı portföyüyle Genişbant Dünya Forumu’nda sergileyecek. Zyxel LTE çözümleri, sabit şebekelere yedekleme yapmak için yıldırım hızlı 4G ve LTE bağlantısını kullanmayı ya da örneğin metro veya kırsal alanlar gibi yerlerde güvenilirliği ve ulaşımı artırmak için sabit şebeke ve LTE kombinasyonunu da içeriyor.

Dünya Geniş Bant Forumu’nda Bulut teknolojilerinin Yönetilebilir Servis Sağlayıcı (MSP) ağlarına getirilmesinin faydaları da Zyxel tarafından Nebula Bulut Ağ Çözümü ile vurgulanacak. Bu çözüm, MSP’lerin tek bir Bulut arayüzünden çok sayıda kablolu, kablosuz ve güvenlik cihazlarını yöneterek verimliliği ve üretkenliği artırmalarını sağlıyor.

Zyxel’in Geniş Bant teknolojileri, 24 Ekim Salı’dan 26 Ekim Perşembe’ye kadar, Almanya’nın Berlin Eyaleti’nde gerçekleştirilecek Dünya Geniş Bant Forumu – Broadband World Forum 2017’de, 21. Salon – D104B nolu standda sergilenecek.

Teknoloji Makaleleri