Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

3DEXPERIENCE Forum’un ana konusu dijitalleşme ve iş dönüşümü

3DEXPERIENCE-globaltechmagazine3DEXPERIENCE Forum 2017 Türkiye, dijitalleştirme aracılığıyla gerçekleşen iş dönüşümüne odaklanacak.

3D çözümlerinde dünya lideri Dassault Systèmes, 3DEXPERIENCE Forum Türkiye’nin 7.’sini 24 Kasım 2017 tarihinde İstanbul’daki Shangri-La Bosphorus Hotel’de düzenleyecek. Bu özel etkinlikte, günümüzün endüstrisindeki zorluklara değinilecek ve iş performansı ve başarısında dijitalleştirmenin gücü anlatılacak.

Dönüşümler ve kırılmalar endüstri ve piyasayı hızlı bir şekilde değiştirmekte. Dünün liderleri yarın bu liderliklerini koruyamayabiliyor; çünkü yeni rakipler ortaya çıkıyor ve tüketicilerin beğenileri ve talepleri hızla değişiyor. Akıllı liderler rekabette kalıcı olmak ve gelirlerini artırmak için iş süreçlerini sürekli olarak yenilemek zorunda olduklarını biliyorlar.

Tüm bu bulguların ışığında, 3DEXPERIENCE Forum’da tartışılacak olan temalar şunlar olacak;

  • Kurumsal dijitalleşme ve dijital sürekliliğin gücü ve faydaları nelerdir?
  • Pazar liderliğini elde etmek, büyütmek ve sağlamlaştırmak için şirketlerin yenilikçilik potansiyeli nasıl ortaya çıkarılır?
  • Dördüncü Endüstri Devrimi şirketler için ne gibi fırsatlar ortaya çıkarmaktadır? Şirketler bu fırsatlardan nasıl yararlanabilirler?

Katılımcılar için en yeni teknolojileri keşfetmek, sektör trendlerinden esinlenmek ve lider şirketlerin hikayelerini dinlemek için bir fırsat olacak etkinlikte açılış konuşmasını yapacak olan Sabancı Üniversitesi Finans Mükemmellik Merkezi Üyesi ve Kurucu Başkanı Profesör Doktor Özgür Demirtaş, Dijital Dönüşüm ile ilgili zorlukları ele alacak.

İkinci konuşmacı, forumun özel konuğu olarak ilk kez Türkiye’ye gelecek olan Philippe Laufer olacak. Philippe Laufer, CATIA’nın piyasa başarısının arkasındaki kilit aktör. Haziran 2012’de Dassault Systèmes CATIA CEO’su olarak atanan Laufer’in derin endüstri bilgisi, 3DEXPERIENCE platformu ve ilgili uygulamaları üzerindeki uzmanlığı, Türkiye ve dünyada CATIA’nın başarısına yön veren en önemli etmenler olmuştu.

Etkinlikte Dassault Systèmes’in tasarım, imalat ve simülasyondaki yenilikleri nasıl yönlendirdiğini gösteren interaktif deneyimlerin sergileneceği bir “Deneysel Alan” da katılımcılara açık olacak.

Teknoloji Makaleleri