Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Huawei, Batı Avrupa İş Ortağı Zirvesi 2018’i gerçekleştirdi

huawei-globaltechmagazine“Birlikte, Kazanırız” temasıyla düzenlenen bu yılki Huawei Batı Avrupa İş Ortağı Zirvesi’ne 500’den fazla iş ortağı katıldı.

Zirvede, Huawei’in ortaklık programı hakkında daha ayrıntılı bilgi verildi ve kazan-kazan fırsatını artıracak kanal stratejisi daha güçlü hale getirildi.

Zirve, ilk kez düzenlendiği 2011 yılından bu yana Avrupa’daki kurumsal konferanslar arasında değişmez bir etkinlik haline geldi. Önceki yıllarda olduğu gibi Huawei ve ortakları, bir ortak ekosistemin hem Huawei hem de endüstri paydaşları için sağlayabileceği tüm potansiyel ve avantajları ortaya koydular.

Müşteri deneyimi hayati önem taşıyor

Huawei Enterprise Western Europe, 2017 itibariyle binden fazla kanal ortağına ulaşarak 2018’de daha da güçlenmesi beklenen sağlam bir temel oluşturdu. Bu, Huawei’in işbirliğine dayalı dijitalleşme konusundaki kararlığına paralel olarak sürüyor ve ilgili tüm taraflar için çok büyük önem taşıyor. Bugünün esas olarak dijital yapısıyla tanımlanan ortamında, inovasyon ve büyüme için katalizör görevi üstlendikleri için işletme verimliliği artışı ve en verimli hale getirilmiş müşteri deneyimi hayati önem taşıyor.

Zengin ekosistem ile fırsatlar gelişiyor

İş Ortağı Zirvesi’nde, Huawei’in ortaklık programının yanı sıra Huawei’in stratejik planları hakkında daha ayrıntılı bilgi verildi. Huawei Western Europe Enterprise Business Başkanı Ernest Zhang, “Öncü ICT ürünleri ve çözümleri ile atılımlarını sürdüren Huawei, dijital çağda dijital toplumu platform ve ekosistem stratejisiyle desteklemeye kararlı. Sadece zengin bir ortak ekosistemde fırsatlar gelişebilir ve elde edilecek fayda en üst seviyeye çıkar. Huawei ortaklarıyla birlikte, tamamen bağlantılı ve akıllı bir dünya inşa etme hedefinin peşinde gidiyor.’’ dedi.

Huawei Western Europe Kurumsal İş Grubu Partner& Alliance Başkan Yardımcısı Tim Cao, şunları söyledi: “Mevcut pazarın sürekli değiştiği çok açıktır ve iş dönüşümlerinde başarılı olmalarına yardımcı olmak için ortaklarımıza doğru mesajlar, çözüm önerileri, pazarlama desteği ve ortak programlarla destek vermek istiyoruz.’’

Arrow ECS-EMEA(Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) Satış Direktörü Mike Worby, “Günümüz mevcut pazarında son kullanıcı kuruluşları birleşiyor, mümkün olduğunca az sayıda farklı teknoloji sağlayıcısı istiyorlar ve Huawei’in güçlü olduğu yön sadece bir alanda faaliyet göstermemesi. Huawei teknolojisini, sunucular, depolama, ağ kurmanın yanında güç kontrolü ve veri merkezi dahil olmak üzere pek çok farklı alanda kullanabilirsiniz. Bu nedenle buna çok iyi bir fiyat noktasında tek bir kuruluştan sahip olmak çok güçlü bir mesajdır ”dedi.

Bu yılki İş Ortağı Zirvesi’nin bir diğer odak noktasını, kazan-kazan fırsatını artırmak için kanal stratejisi oluşturdu. Huawei, ürün ve çözüm satışlarında uzun vadeli ve yüksek hızda bir artış sağlamayı ve Batı Avrupa işletmelerinin dijital dönüşümüne katkıda bulunmayı taahhüt etmektedir. Huawei Western Europe Kurumsal İş Grubu Pazarlama ve Çözüm Satışlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ruiqi Fan, konuşmasını söyle sürdürdü: “Huawei, sektördeki lider çözüm ortaklarıyla yatırım yapmaya, yenilikçi IoT, hızlı 5G teknolojisi ve bulut ekosistemi platformları aracılığıyla yaşamları zenginleştirmeye, şehirleri daha akıllı hale getirmeye ve böylece  hayatı daha rahat bir hale getirerek, sonuçta daha fazla müşteri değeri sunmaya devam ediyor.”

Yenilikçi ürünler

Huawei bunun yanı sıra Tümleşik Flash Array OceanStor V5’i piyasaya sürdü. Huawei’in ışık hızındaki çok sağlam flash mimarisiyle, dahili bulut ve zeka yeteneklerini kullanan bu yeni sunumlar, müşterileri yeni bir veri depolama çağına taşıyacak. Huawei aynı zamanda hedef odaklı Cloud Campus çözümünü de piyasaya sundu. Kampüs ağları, yönetilmeyen mobil IoT bağlantılarının ve deneyimlerinin artan baskısı ile karşı karşıya olduğundan, Huawei gelecekteki kampüs ağlarının akıllı, basitleştirilmiş, birleştirilmiş, açık ve güvenli olacak şekilde ilerleyeceğine inanıyor. Huawei CloudCampus ile işletmeler, hizmetleri otomatik olarak sağlayabilen, hataları öngörebilen, sürekli olarak en iyi kullanıcı deneyimini veren ve ağ çapında tehditleri akıllıca keşfedebilen ve kendini savunabilen geleceğe hazır ağlar oluşturabiliyor. Huawei, buna ek olarak, dijital ve teknoloji dönüşümünü daha da ileriye götürmek için yeni çözümlere dönük Ar-Ge alanındaki gelişmeleri dikkate alıyor. OpenLab, çözüm ortaklarının iş geliştirmede başarılı olmasını destekleyen bir lokomotif olarak ortaya çıkıyor. Huawei, sürekli teknolojik yenilikler aracılığıyla, tüm ortakların başarılı olabileceği ve gelişebileceği sürdürülebilir bir ekosistem kurmaya kendini adıyor. Huawei 2018’de, daha iyi bir sektörel ekosistem kurabilmek için sektöre özel imkanlar sunacak.

İş ortağı ödülleri sahiplerini buldu

WEU İş Ortağı Zirvesi’nde ana Huawei ortakları, yılda bir verilen “İş Ortağı Ödülleri” ile ödüllendirildi. İş Ortağı Ödülleri, Huawei’in Batı Avrupa’da gelişmekte olan ortak ekosistemi ve kanal işine olağanüstü katkılarda bulunan seçkin ortaklara veriliyor. Ödüller, “Yılın (İş) Ortağı – Dağıtıcı”, “Yılın İş Ortağı – Katma Değerli İş Ortağı” ve “Yılın İş Ortağı – En İyi Bayi” kategorilerinde veriliyor.

Huawei İş Ortağı Ödül kazananları

  • Yılın İş Ortağı – Dağıtımcı: Arrow ECS
  • Yılın İş Ortağı – Katma Değerli İş Ortağı: Econocom, Infoniqa, Alea Soluciones SLand ve AnylinQ Group.
  • Yılın İş Ortağı – En İyi Bayi: GoVirtual Germany GmbH, Italware srl, Computacenter ve Revenga Ingenieros. S.A.
  • Yılın İş Ortağı – Taşıyıcı Bayi: Vodafone Espanã S.A.U.
  • Yılın İş Ortağı – IT: Bechtle.
  • Yılın İş Ortağı – IP: Telecom Italia.
  • Yılın İş Ortağı – Küresel İş Ortağı: SAP.
  • Yılın İş Ortağı – Hizmet: BKM, DI.GI. DI.GI. International Spaand and Power Control.
  • Yılın İş Ortağı – Atılım: CAE, RAM Infotechnology, Komposite and Seidor.
  • Yılın İş Ortağı – IoT: Vodafone.
  • Yılın İş Ortağı – Bulut: T-Systems ve NextRet.
  • Yılın İş Ortağı – Çözüm: Saidea Srl ve SAMPOL.

Teknoloji Makaleleri