Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Huawei 10 Milyon P8 Lite Sevkiyatı Gerçekleştirdi

huawei globaltechmagazineHuawei, Türkiye pazarında da ses getiren P8 Lite modeli için, ürünün tanıtılmasından bu yana geçen 9 ay içinde, Avrupa bölgesinde 10 milyondan fazla sevkiyat rakamına ulaşıldığını açıkladı. Böylelikle Huawei P8 serisi ürünleri, dünya çapında toplamda 16 milyondan fazla kişiye ulaşmış oldu.

Yeni yıla hızlı bir giriş yapan Huawei, yeni bir rekora imza atarak, geçtiğimiz yıla oranla %93’lük artışla, Ocak ayında 12 milyondan fazla akıllı telefonun sevkiyatını gerçekleştirdi. Ocak 2016 ayrıca, Huawei’nin arka arkaya 10 milyon adet sevkiyat gerçekleştirdiği dördüncü ay oldu. Huawei’nin artan marka bilinirliği ve dünya çapında süregelen büyümesi, kullanıcıların gösterdiği yoğun ilgiyle birlikte, markanın akıllı telefonlarının yükselişinde önemli rol oynadı.

Huawei 2015’te büyük başarılara imza atmıştı. Huawei’nin geçtiğimiz yıl içerisinde gerçekleştirdiği 108 milyon akıllı telefon sevkiyatı, bir önceki yıldan %44 oranında daha fazlaydı. Bu önemli ivme, markanın dünyadaki ilk 3 akıllı telefon üreticisi arasında yer almasını sağladı.

 

Huawei P8 Lite, aynı zamanda, Huawei’nin globalleşme stratejisine paralel olarak, markanın Çin dışındaki global pazarlarda da yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran ilk modeli olma özelliğine sahip. Bu başarı, Huawei’nin küresel arenadaki doğru stratejik yaklaşımının da bir yansıması niteliğinde.

Huawei P serisinin göz alıcı tasarım trendinin önemli örneklerinden biri olan P8 Lite, ince yapısı, kusursuz işçiliği ve uygun satış fiyatıyla, kullanıcıların tercihi olmaya devam ediyor.

Teknoloji Makaleleri