Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yeni ZyWALL VPN serisi, Amazon Bulut entegrasyonu ile geliyor

ZyWALL-VPN-globaltechmagazineZyWALL VPN, KOBİ’lerin ağlarını korurken, Amazon Sanal Özel Bulut (VPC) entegrasyonu sayesinde Amazon servislerini kullanmayı da daha kolay hale getiriyor.

Zyxel’in özelikle KOBİ’ler için tasarlanan yeni Güvenlik Duvarı serisi ZyWALL VPN (50/100/300) , işletmelerin,  kendi şubeleri arasında güvenli bir şekilde erişim ve veri aktarımını mümkün kılarken, kurumların iş ortaklarının ve ofise uzaktan bağlanarak evden çalışan personelin de iletişim ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Amazon VPC entegrasyonu ile iş dönüşümü

Giderek daha fazla şirketin ağ altyapısını buluta genişlettiği günümüzde, ZyWALL VPN serisi, kurumsal esneklik oluşturmak ve yeni nesil iş hayatına entegrasyonu hızlandırmak için tasarlandı. Amazon Sanal Özel Bulut (VPC) entegrasyonu ile ZyWALL VPN serisi, işletmelerin değerli iş verilerini  güvenli bir bulut alanına taşırken, genel işletme giderlerin azaltılmasına da olanak tanıyor.

Veri Gizliliği Yönetmeliğine tam uyum

Avrupa Birliği’nin Mayıs 2018’de yürürlüğe girecek Genel Veri Gizliliği Yönetmeliği’ne göre  (GDPR), AB işletmeleri ve onların müşterilerinin verileri bu kurallar çerçevesinde bilgi işlem altyapısı uyumlu ve entegre hale getirmesi gerekiyor. ZyWALL VPN serisi de dahil olmak üzere tüm Zyxel güvenlik cihazları, KOBİ’lerin güvenliği artırmaya ve GDPR uyumluluğu için iş ve müşteri verilerini korumalarına yardımcı olacak şekilde tasarlandı.

Bir yıl ücretsiz güvenlik hizmetleri

ZyWALL VPN serisi, bir yıl boyunca ücretsiz İçerik Filtreleme ve Geo-Enforcer özelliklerinin yanı sıra, güvenliği tehlikeye atabilecek uygunsuz içeriği veya trafiği taramak ve engellemek için ek özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Öte yandan hem gelen, hem de giden ağ trafiğini ZyWALL VPN serisi ile izlemek ve kontrol edebilmek, açık ağ görünürlüğü ile birlikte işletmelere kolaylık sağlıyor.

Ek ücret ödemeden kullanıcı dostu VPN dağıtımı

Sanal bir özel ağ kurmak ve yürütmek, çoğu KOBİ için karmaşık bir lojistik ve bütçe sorunu gibi görünebilir. Entegre SecuDeployer özelliği sayesinde ZyWALL VPN serisi, herhangi bir ek yazılım satın almak zorunda kalmadan işletmelerin 50’ye kadar uzaktan erişimli firewall kurabilmesine olanak tanıyor. Sezgisel arayüz, dağıtımı hızlandırdığı gibi, daha verimli ağ yönetimi için VPN izleme gibi görevleri de kolaylaştırıyor.

Zyxel Türkiye Kurumsal Kanal Satış Müdürü Ömer Erünsal, “Günümüzün KOBİ’leri, işletmeleri giderek karmaşıklaşan bir ağ ortamında korumak için güvenlik çözümlerine yöneliyor. ZyWALL VPN serisi, Amazon Virtual Private Cloud gibi gelecekteki trendlere yatırım yaparken riskleri azaltmaya ihtiyaç duyan büyüyen işletmeler için güvenli ve güvenilir çözümler sunuyor.” dedi.

Teknoloji Makaleleri