Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Açık kaynak tutkunları Microsoft Open Source Summit 2018’de bir araya gelecek

microsoft-globaltechmagazineTürkiye’de bir ilki gerçekleştiren Microsoft, açık kaynak geliştiricilerini Open Source Summit 2018’de buluşturuyor.

5 Nisan’da UNIQ İstanbul’da gerçekleştirilecek etkinlikte açık kaynak dünyasının önde gelen isimleri yer alırken global dağıtıcıların yeni teknolojileri deneyimlenebilecek.

Bireylere ve kurumlara daha fazlasını başarmaları için destek olmayı misyon edinen Microsoft, açık kaynak dünyasına destek olmayı sürdürüyor. Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan Open Source Summit’te günümüzün başarılı açık kaynak projeleri, sektörün önde gelen isimleri ve yeni teknolojileri denemek için eşsiz bir fırsat sunuluyor. Etkinliğe DevOps’un efsane isimlerinden Donovan Brown ve açık kaynak dünyasında yakından tanınan Stephen Walli de konuşmacı olarak katılacak.

Maslak UNIQ İstanbul’da 5 Nisan tarihinde düzenlenecek olan Open Source Summit 2018’de aynı zamanda zirvenin Ana Sponsoru Red Hat, Platinum Sponsoru SUSE ve Gold Sponsorlar Switch ve Comparex gibi global dağıtıcıların yeni teknolojilerinin deneyimlenebileceği workshop’lar yer alacak.

Bir gün boyunca açık kaynak dünyasındaki en son gelişmeleri #AçıkKonuşuyoruz hashtag’inden takip edebilir veya geliştiriciler için özel olarak düzenlenen Open Source Summit’e kayıt olmak için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz:

http://aka.ms/MSOpenSourceSummit2018

Teknoloji Makaleleri