Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Finberg ve Birleşik Ödeme’den iş ortaklığı

finberg-globaltechmagazineFibabanka’nın bir süre önce hayata geçirdiği yatırım ve teknoloji girişimi Finberg, Birleşik Ödeme ile stratejik iş birliği gerçekleştirdi.

Yapılan anlaşma kapsamında e-para lisansına ihtiyaç duyulan projeler Birleşik Ödeme üzerinden gerçekleştirilecek.

Fibabanka’nın Türkiye’de bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak kurduğu ‘yatırım ve finansal teknoloji’ girişimi Finberg, elektronik para ve para saklama lisanslarına sahip Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş ile iş birliği yapıyor.

İş birliği kapsamında Finberg, Birleşik Ödeme aracılığıyla güvenlik ve üst düzey teknoloji sunuyor. Böylece Finberg tarafından desteklenen, e-para lisansına ihtiyaç duyulan projeler Birleşik Ödeme ile gerçekleştirilecek.

Finberg platformu ile hayatı kolaylaştıran teknolojik ürünler sunmayı hedeflediklerini belirten Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert, “Türk ekonomisinin belkemiği olan KOBİ’lerimizin rekabet avantajını artırıcı yenilikçi ve teknolojik ürünleri, start-up’lar ile iş birliği yaratarak onlara ulaştırmak, böylece tüm FinTech ve perakende ekosisteminin büyümesine destek olmak amacıyla kurguladığımız Finberg’de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yeni girişimcilerle görüşmelerimize devam ederken Finberg sistemine giren girişimcilerimizin de hayatını kolaylaştıracak, onlara katma değer sağlayacak projeler geliştiriyoruz. Akıllı ödeme teknolojilerini kullanan ve Türkiye’nin önde gelen ödeme hizmetleri ve e-para konusunda lisans sahibi şirketlerinden Birleşik Ödeme ile yaptığımız iş birliği de bunun bir parçasını oluşturuyor.  Finberg çatısı altında benzer iş birliklerini hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Teknoloji Makaleleri