Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

LinkPlus, Veritas ile yeni iş ortaklığını duyurdu

LinkPlus-globaltechmagazineLinkPlus, Veritas ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle Türkiye’deki bilişim pazarına önemli katkılar sunmayı hedefliyor.

Türkiye’de önde gelen birçok teknoloji üreticisinin distribütörlüğünü başarıyla üstlenen LinkPlus, Fortune 500 listesinde yer alan şirketlerin %86’sı dahil olmak üzere, dünyadaki en önemli kurumlara veri koruma, yedekleme ve veri güvenliği gibi önemli alanlarda hizmetler sunan Veritas’la yeni iş ortaklığını duyurdu.Yeni nesil distribütörlük anlayışı ve bilgi teknolojileri çözümleriyle iş ortaklarına değer katan LinkPlus, bu işbirliğiyle Türkiye’deki bilişim pazarına önemli katkılar sunmayı hedefliyor. Gelişmiş kanal ekosistemi ve sektör tecrübesiyle LinkPlus, Veritas’ın Türkiye operasyonlarında pazar payının artırılması ve satış stratejilerinin zenginleştirilmesi kapsamında opsiyonlu modeller üzerinde çalışacak.

Türkiye’de 25 yıldır Oracle’ı başarıyla temsil eden ve 2015 yılının sonu itibariyle Redington kuruluşları arasına giren LinkPlus; önde gelen teknoloji üreticileriyle gerçekleştirdiği iş birliklerini başarıyla sürdürüyor. İş ortaklarının verdiği güçle Türkiye’nin teknoloji sağlayıcısı konumunda bulunan şirket son olarak gerçekleştirdiği Veritas iş birliğiyle de bu misyonunu pekiştiriyor.

Kurumsal veri koruma ve yazılım tanımlı depolama çözümleriyle dünya pazarında lider bir konumda yer alan Veritas iş ortaklarının en önemli kurumsal veri sorunlarına çözümler üretiyor. Çoklu bulut çözümüyle veri kesintisini önleme ve bulunulan her yerden verileri koruma avantajı sunan Veritas, NetBackup çözümüyle de sistem kurtarma ve SaaS yedeklemelerinde benzersiz hız ve kolaylık sağlıyor. Veritas ayrıca iş devamlılığı (sürekliliği) noktasında geliştirdiği Cloudmobility ile şirketlerin genel buluta geçişini esnek hale getirerek süreklilik olanağı verirken yazılım tanımlı depolama ve bilgi yönetimi hizmetleriyle de bilişsel nesne depolama ve veri analizi gibi konularda iş ortaklarını güçlendiren çalışmalar yürütüyor.

LinkPlus ile gerçekleştirdikleri işbirliği hakkında konuşan Veritas Türkiye Kanal Satış Müdürü Bahadır Öztürk: “Veritas olarak Türkiye operasyonlarımız çerçevesinde 3 yıldır yürüttüğümüz başarılı çalışmalarla yakaladığımız büyüme potansiyelimizi devam ettirmek ve ileriye taşımak için daha da güçlü bir kanal ekosistemi oluşturmak istiyorduk. Bu doğrultuda mevcut kanal ekosistemimize yeni iş modellerine sahip, farklı sektörlerle temas eden iş ortaklarını dahil etmek hedefiyle LinkPlus’la distribütörlük anlaşmasına imza attık. Bu iş birliğiyle Türkiye’de daha büyük işleri hayata geçireceğimizidüşünüyoruz. Gelişmiş kanal ekosistemi ve sektör tecrübesiyle LinkPlus, bu alanda çok önemli bir rol oynayacak.  Bu amaç doğrultusunda LinkPlus ve Veritas olarak mevcut piyasa şartlarında müşterilere katma değerli çözümler sunabilmek adına satış stratejilerini zenginleştirecek opsiyonlu modeller üzerinde çalışacağız. Geleneksel distribütörlük modelinin katma değerli bir modele evirildiği bu dönemde yenilikçi birçok projede büyük başarılar elde edeceğimize inanıyoruz.” dedi.

Veritas işbirliği ile Türkiye’deki bulut pazarını daha da büyüteceklerini ifade eden LinkPlus İş Birimi Direktörü Cenk Soyluoğlu ise: “Veritas ile oluşturduğumuz güçlü sinerjinin itici bir güç yaratarak Türkiye bilişim pazarına değer kazandıracağına inanıyoruz. Veritas’ın veri yedekleme, veri yönetimi ve bulut çözümlerinin, LinkPlus iş ortakları için güçlü bir çözüm olacağını ve katma değerli dağıtım modeliyle pazarda önemli bir yer tutacağını düşünüyoruz. Bahadır Bey’in söylediği gibi Veritas son 3 senedir özellikle kurumsal müşteriler ve projelerde çok büyük başarılara imza atıyor. Veritas’ın hem ürün portföyü hem de bu portföyün kurumların ihtiyaçlarına çok iyi cevap vermesi bu başarının arkasındaki en büyük etmenlerden biri. LinkPlus olarak Veritas’ın bu başarısını iş ortaklarımızın da destek ve çabasıyla daha fazla sayıda kuruma ulaştırmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Teknoloji Makaleleri